Truls Martin, elektriker

 
4F4A0903E2.jpg

Navn: Truls Martin Dahl Johansen
Yrke: Prosjektleder og teamleder
Utdanning: Elekriker
Caverion-avdeling: Oslo
Brenner for: Teknologi og elektro, og er superinteressert i bil

Søk jobb innen E-mobility her

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du? Jeg utdannet meg  på videregående skole med grunnkurs elektro. Jeg har alltid vært veldig opptatt av praktiske og tekniske fag. Deretter startet jeg som lærling i  Caverion (den gang YIT) i 2005. Etter noen år som montør, ble jeg tilbudt rollen som prosjektleder. Noen år etter takket jeg ja til å bli Teamleder for elektroavdelingen vår og etterhvert Fagansvarlig for elbil-ladere i Oslo.

 

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?  En vanlig arbeidsdag for meg består av å være mye ute hos kunder sammen med andre kolleger, for å grave etter deres behov og finne de beste løsningene. Dette tar jeg med meg tilbake til kontoret, hvor jeg priser og prosjekterer oppdraget til kunden. Samarbeid og dialog med kunder er en hyggelig og viktig del av arbeidsdagen min, men de dagene hvor jeg er ute i felt med andre medarbeidere er ekstra bra. 

Hva liker du aller best med jobben din? Elektrofaget er spennende, det samme er teknologi og smarte løsninger. Jeg vil også trekke frem det å jobbe tett sammen med dyktige folk, følge opp de som jobber på avdelingen min og sette sammen ulike team til ulike oppdrag. Vi er en sammensveisa gjeng og jeg opplever at arbeidsmiljøet er veldig godt. Jeg må si at jeg setter spesielt pris på kollegaene mine etter alle årene med Korona. 

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din? Caverion er markedsleder innen installasjon, service og drift av ladestasjoner. E-mobilitet er en viktig del av våre smarte og bærekraftige løsninger og jeg er så heldig å ha fått være med hele veien på Caverion E-mobility satsning. Her får jeg jobbet med ny og smart elektroteknologi som jeg brenner for, og det er selvfølgelig en stor bonus å jobbe for det grønne skiftet.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion? Jeg har jobbet i Caverion siden 2005, så det sier seg vel selv at jeg trives godt her! Med så mange fine kolleger blir det mange gode arbeidsdager også. Det jeg liker best er nok likevel alle utviklingsmulighetene. Jeg har fått nye karriremuligheter hele veien og aldri rukket å bli lei. Caverion er godt sted å bli sett og vokse. 

Vil du jobbe med Truls Martin og E-mobility?  Vis din interesse her

 
 

Les mer om flere av folka våre

 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer