Folka våre

bli kjent med_ karrieresider.jpg
 
4F4A0903E2.jpg

Bli kjent med Truls Martin Dahl Johansen, elektriker

  • Jobber som prosjektleder og teamleder i Caverion
  • Fagansvarlig for ladestasjonsatsingen i Caverion Oslo
  • Brenner for teknologi og elektro, og er superinteressert i bil

Søk jobb innen E-mobility her

 

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du? 

Jeg utdannet meg  på videregående skole med grunnkurs elektro. Jeg har alltid vært veldig opptatt av praktiske og tekniske fag. Deretter startet jeg som lærling i  Caverion (den gang YIT) i 2005. Etter noen år som montør, ble jeg tilbudt rollen som prosjektleder. Noen år etter takket jeg ja til å bli Teamleder for elektroavdelingen vår og etterhvert Fagansvarlig for elbil-ladere i Oslo.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut? 

En vanlig arbeidsdag for meg består av å være mye ute hos kunder sammen med andre kolleger, for å grave etter deres behov og finne de beste løsningene. Dette tar jeg med meg tilbake til kontoret, hvor jeg priser og prosjekterer oppdraget til kunden. Samarbeid og dialog med kunder er en hyggelig og viktig del av arbeidsdagen min, men de dagene hvor jeg er ute i felt med andre medarbeidere er ekstra bra. 

Hva liker du aller best med jobben din?

Elektrofaget er spennende, det samme er teknologi og smarte løsninger. Jeg vil også trekke frem det å jobbe tett sammen med dyktige folk, følge opp de som jobber på avdelingen min og sette sammen ulike team til ulike oppdrag. Vi er en sammensveisa gjeng og jeg opplever at arbeidsmiljøet er veldig godt. Jeg må si at jeg setter spesielt pris på kollegaene mine etter alle årene med Korona. 

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din?

Caverion er markedsleder innen installasjon, service og drift av ladestasjoner. E-mobilitet er en viktig del av våre smarte og bærekraftige løsninger og jeg er så heldig å ha fått være med hele veien på Caverion E-mobility satsning. Her får jeg jobbet med ny og smart elektroteknologi som jeg brenner for, og det er selvfølgelig en stor bonus å jobbe for det grønne skiftet.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion?

Jeg har jobbet i Caverion siden 2005, så det sier seg vel selv at jeg trives godt her! Med så mange fine kolleger blir det mange gode arbeidsdager også. Det jeg liker best er nok likevel alle utviklingsmulighetene. Jeg har fått nye karriremuligheter hele veien og aldri rukket å bli lei. Caverion er godt sted å bli sett og vokse. 

Vil du jobbe med Truls Martin og E-mobility?  Vis din interesse her

 
 
 


Møt folka våre

Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion

 


Se ledige stillinger

Lokasjoner | Stillingstype | Heltid/deltid

 


Hvorfor jobbe i Caverion?

Karriere | Folk | Betingelser | Bærekraft

 


Bli lærling

Karriere | Lønn | Kontrakt | Søk læreplass