Ida og Elias, serviceteknikere elektro

 
_DSC1407.jpg

Navn: Ida Fjellheim og Elias Larssen
Yrke: Serviceteknikere Elektro
Utdanning: Fagbrev Elektro (fordypning EL-energi)
Caverion-avdeling: Mo i Rana
Brenner for:
- Jeg brenner for det sosiale, sier Elias. Det er viktig for meg, både på jobb og på fritiden. Ida nikker anerkjennende: - Det er spesielt viktig og bra her på avdelingen. Her møtes vi alle på morgningen før vi reiser ut til prosjektene og oppdragene våre og samles igjen til lunsj hver dag. Det gjør arbeidsmiljøet godt og sosialt!

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har dere?
- Vi har begge gått samme yrkesfaglinja på videregående, med fordypning i EL-energi. Så selv om vi jobber med ulike deler av faget i dag har vi samme utdanning i bunn. Vi var begge på utplassering i Caverion og hadde læretiden vår her, forteller Elias.

 

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
- Min arbeidshverdag er veldig variert, med ulike serviceprosjekter, forteller Ida. - Jeg jobber med hovedsakelig med offentlige aktører, næringsbygg, industri og en del i barnehager – det er veldig hyggelig! - Her er det alt fra feilsøking og oppretning til litt større prosjekter som går over en del dager.

- I motsetning til Idas hverdag jobber jeg mer spisset inn mot elbillading, sier Elias. Dette gjør at også mine hverdager er varierte, og jeg får reist mye rundt i lokalmiljøet for å dekke store områder vi i Caverion har ansvar for i dag. Det synes jeg er veldig moro – å se ny plasser!

Hva liker dere aller best med jobben?
- Det jeg liker aller best med jobben min er at jeg lærer noe nytt hver eneste dag, sier Ida. Ingen dag er lik og jeg møter nye problemstillinger i hvert oppdrag. I tillegg så får jeg møte mange nye mennesker og jobber sjeldent samme stedet mange dager på rad, noe som passer meg veldig godt.

- Dette samme gjelder for meg, istemmer Elias. Det er variasjonen i hverdagen jeg setter mest pris på, i tillegg til det gode sosiale miljøet.

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din?
- Selv føler jeg at jeg bidrar til det grønne skifte ved å jobbe direkte med elbillading. Noe som sikrer miljøvennlig transport, forteller Elias.

- Jeg på min side føler at jeg bidrar til dette i jobben min ved å sikre energioptimalisering og besparing i små og større prosjekter, sier Ida. Nå jobber jeg mye med å sette opp lysstyring for eksempel, som er med på å bidra til energisparing hos mine kunder.

Hvordan trives dere med å jobbe i Caverion?
- Vi trives begge veldig godt! Her er det et godt og tett arbeidsmiljø der alle kjenner hverandre. Så gjør vi mye sosialt sammen utenfor jobb også. Vi samles til flere sosiale happenings i løpet av året – og det er alltid moro og mye latter!

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

 
 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer