Søk lærlingplass

Søk lærlingplass

Søk lærlingplass

Lærlingetid i Caverion vil gi deg varierte arbeidsoppgaver sammen med dyktige fagfolk og din egen fadder. Du vil jobbe aller mest med teknologien i bygg, være seg kontorer, kjøpesenter, sykehus, hoteller, flyplass eller verneverdige bygg. Eller med teknologi i fabrikker, industri og infrastruktur, være seg produksjonsutstyr, veibelysning, tuneller eller bane.

 
 

Telekom / IKT

Automasjon

 

Ventilasjonsteknikk

Kulde- og varmepumpeteknikk

 

Slik søker du lærlingplass

Hvordan søke? Det er ikke så vanskelig. Se våre fire steg til hvordan du søker, samt en CV-mal du kan bruke for å starte med som vil vise mulige arbeidsgivere hva du kan.

Steg 1:

Din CV er viktig når du søker jobb. Den gir oss et innblikk i din bakgrunn og erfaring. Du kan lage utseendet på din CV selv, eller bruke vår mal som vi har laget for deg som er ny i arbeidslivet.

Last ned mal for CV

Steg 2:

Søk på en av våre utlyste lærlingplasser, eller send en åpen søknad. Skriv inn din informasjon i søknadsskjemaet og når du er klar, sender du det inn.

Når søknaden er mottatt, vil du motta en automatisk epost om at din søknad er mottatt. Hvis du ikke får den, kan du sjekke søppelfolderen, eller ta kontakt med oss direkte på hr.no@caverion.com.

Ikke send din søknad eller CV direkte på epost eller i papir/post til oss, for da kan vi ikke garantere at ditt personvern blir ivaretatt (GDPR).

Steg 3:

Oppfyller du kravene til stillingen, blir du invitert inn til en samtale med oss, slik at vi kan bli enda bedre kjent.

Første gang du skal på et jobb-intervju? 
Planlegg tiden din slik at du møter opp på avtalt sted litt før vi har avtalt å møtes. Da er en gjerne litt mer avslappet og kan konsentrere seg om intervjuet, istedet for å være stresset over å kanskje ikke rekke frem i tide. Det er helt normalt å være litt nervøs, men husk at vi har lyst til, og gleder oss til å møte deg.

Steg 4:

Bra, du har gått gjennom alle stegene for å starte din mulige karriere i Caverion. Det var ikke så vanskelig, var det vel?

Du kan søke på våre åpne lærlingstillinger, som betyr at du kan sende oss din søknad for å vise din interesse om å få en læreplass.

Det er i perioden februar – april vi normalt beslutter når og hvem vi tar inn kandidater til intervju, med oppstart av læreperiode i august. Derfor kan det ta lang tid før du hører fra oss, hvis du søker i andre deler av året.

Åpne lærlingplasser

 
 
 

Lønn som lærling

Oversikt og informasjon om lærlinglønn - hva kan du forvente å få i lønn når du er lærling?

Se lønnsoversikt

Ofte stilte spørsmål

Må jeg kjøpe arbeidstøyet selv? Hva ser Caverion etter når de velger lærlinger? Hva skjer første dag?

Sjekk ut svarene

Lærlingkontrakt

Hva skal en lærlingkontrakt inneholde, og hvilke rettigheter og plikter har jeg som lærling på opplæringssted/-bedrift?

Se rettigheter