Johan Andreas, teamleder

 
Johan Andreas Andersson.jpg

Navn: Johan Andreas Andersson
Yrke: Teamleder/prosjektleder klima
Utdanning: Fagbrev innen elektrikerfaget og Fagskoleingeniør klima energi og miljø «KEM»
Caverion-avdeling: Østfold Syd
Brenner for: Bærekraft, kunder og utvikling av team

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du?
Jeg er utdannet elektriker med læretid i Caverion, den gangen het det YIT. Etter endt fagbrev innen elektro, begynte jeg som servicetekniker på ventilasjon i Caverion. Etter 3 år som servicetekniker med service på ventilasjonsanlegg, varmepumper og automatikk/viftebytte på eldre ventilasjonsanlegg, begynte jeg som deltidsstudent på KEM linja i Gjøvik, et 4års studieløp. Her studerte jeg samtidig som jeg arbeidet i Caverion, etter 3 år inn i studieløpet, begynte jeg som prosjektleder innen klima. Etter endt skolegang gikk jeg over i rollen som teamleder/prosjektleder klima. Vi er en gruppe som arbeider med ventilasjon, varmepumper og energioptimalisering med mer.

 

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
En vanlig arbeidsdag for meg byr på mange oppgaver og er ofte varierende. Det er alt fra befaringer, tilbudsfasen, styre prosjekter, økonomistyring, ressursstyring og personalhåndtering. Det er en hektisk hverdag som byr på mange utfordringer, - noe jeg liker.

Hva liker du aller best med jobben din?
Det jeg liker aller best med jobben min er å hjelpe kunder med smarte og gode løsninger, spesielt innen bærekraft og rehabilitering av eksisterende ventilasjonsanlegg, noe vi har drevet med i flere år. Vi løser oppgavene godt sammen som team og hjelper hverandre.

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din?
Vi bidrar stort til dette og leverer bærekraftige løsninger for bygg. I eldre bygg med gamle ventilasjonsanlegg, rehabiliterer vi disse med oppgradering til nye energibesparende vifter, automatikk og varmepumper, og bevarer selve karosseriet. I løpet av 2021 og 2022 har vi som avdeling redusert 650.918 kWh hos våre kunder på kun dette, som tilsvarer 11,06 tonn Co2e i besparelse.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion?
Jeg trives utrolig godt i Caverion, her får jeg utfordringer, og mulighet for utvikling. Jeg har snart vært i selskapet i 11år, og har fått mye kunnskap. Det at bedriften er flerfaglig er veldig positivt, det har blant annet gjort at jeg byttet fagretning internt i firmaet og at vi kan hjelpe og lære av hverandre mellom fagene.

 

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer