Tor Egil, avdelingssjef

 
SLU05571 V3.jpg

Navn: Tor Egil Elnes
Yrke: Avdelingssjef for Østfold Syd.
Utdanning: Fagskoleingeniør Elektro, Elektroinstallatør og EKOM-installatør
Caverion-avdeling: Østfold Syd
Brenner for: Utvikling av personer og kunder

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du?
Jeg har studert elektro på videregående og fikk lærlingplass som elektriker i det som het ABB Installasjon. Her fikk jeg fagbrev i elektrikerfaget og jobbet som servicetekniker frem til 2006. Da begynte jeg på teknisk fagskole. Etter endt løp på fagskolen fikk jeg jobb som prosjektleder elektro, har også jobbet en liten periode med automasjon og i 2014 fikk jeg jobben som prosjektsjef service.

 

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
En vanlig arbeidsdag for meg starter gjerne med dialog med medarbeidere og kunder om hvilke oppdrag som skal utføres eller kalkuleres. Det er en hektisk hverdag med mange interessante gjøremål! Det kommer forespørseler fra kunder som har spennende utfordringer som vi ønsker å hjelpe de med å løse. Også teknikere og lærlinger trenger bistand i sin arbeidshverdag. Det samme gjelder prosjektledere, som jeg bistår i å løse sine oppgaver.

Hva liker du aller best med jobben din?
Det aller beste med jobben min er å være med å utvikle medarbeidere og kunder. Vi har mange kunder som vi har hatt gjennom mange år, og det er utrolig spennende å være med på utviklingen sammen med kundene våre. Det er også givende å se hvordan våre medarbeidere utvikles i arbeidshverdagen gjennom kompetanseheving. De prøver seg på nye oppgaver og lykkes med det. Å være i bransje som er i stadig utvikling med tanke på ny teknologi og arbeidsmetodikk er superbra. Ekstra gøy er det når vi gjennomfører idéer som for eksempel har dukket opp under "Åpen dag" for ungdomsskoleelever eller et kundearrangement.

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din?
Vi er så heldige at vi er et kompetansehus innenfor klima og elektro, noe som fører til at vi kan ta på oss oppdrag rundt energioptimalisering. Vi leverer ofte oppgraderinger med besparelse på opptil 50% ift energiforbruket. Det er også mange muligheter innenfor belysning og utskifting av belysningsanlegg. Nå jobber vi med en kunde som har 2 store lagerbygg (12000 m2) med gamle lysstoffarmaturer som skal byttes om til nye LED-armaturer.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion?
Jeg har jobbet her i snart 22 år og trives utrolig godt. Det er fantastisk mange flinke kollegaer rundt meg som gjør at vi hele tiden utvikler oss fremover. Det er også kjempebra at det er utviklingsmuligheter i selskapet som jeg har vært med på en reise siden jeg startet som lærling i 2001 til nå som avdelingssjef i Østfold Syd.

Se ledige stillinger i Østfold her

 

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer