Erlend Endresen, prosjektleder

 
erlend.jpg

Navn: Erlend Endresen
Yrke: Prosjektleder Elektro
Caverion Avdeling: Haugesund Service
Brenner for: Arbeidsmiljø, ledelse, lærlinger og utvikling av folk

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du?
Min yrkesbakgrunn er elektriker. Jeg startet som elektro lærling i Caverion i 2014. Hvor jeg takket ja til rollen som servicetekniker etter endt læretid. Jeg har alltid hatt interessert for ledelse, og tanken rundt å jobbe direkte med folk. Dette førte til at jeg i 2020 valgte å flytte til Bergen for å utdanne meg videre på teknisk fagskole, Elkraft. Dette har nå gitt meg muligheten til å gå inn i rollen som Prosjektleder Elektro.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg som prosjektleder i Caverion?
En vanlig hverdag for meg består av å være i daglig kontakt med teknikerne. Hvor vi har samtaler både teknisk og faglig. Når jeg skal forklare jobben min til venner og familie, sier jeg gjerne at jeg er en selger med teknisk bakgrunn. Jeg regner priser og følger opp prosjekter. Legger til rette for teknikerne, slik de kan gjøre jobben sin.

Hva liker du aller best med jobben din?

Variasjon. Jeg har ikke hatt en kjedelig dag enda. Jeg har en voldsomt spennende stilling hvor arbeidsoppgaver krever både teknisk og økonomisk kompetanse. Det jeg liker aller best er oppfølging av teknikere i hverdagen, den daglige kontakten og samtalene med medarbeidere og kunder. Hverdagene er varierte, og ingen dager er like.

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din?
Det jeg jobber aller mest med nå er utskiftning av belysning. EU har vedtatt å fase ut flere typer lysrør som er vanlige å bruke både hjemme og på arbeidsplasser. Lysrørene EU faser ut inneholder kvikksølv, som er svært helse- og miljøskadelig. Dette skaper naturlig mye arbeid for oss, hvor vi i stor grad får ønsker om tilbud på montasje av ny LED-belysning. For de aller fleste av våre kunder er dette den beste løsning når det gjelder energieffektivisering og lyskvalitet.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion?
Stortrives. Enkelt og greit. Vi har det voldsomt fint i avdelingen. Det er godt arbeidsmiljø og god prat. Vi inkluderer både ute og inne personell når vi skal planlegge sosiale aktiviteter. Det er til og med laget en egen komite som planlegger aktiviteter for året.

 

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer