Richard, industrirørlegger

richard lictwarck.jpg

Navn: Richard Lichtwarck
Yrke: Industrirørlegger
Caverion-avdeling: Harstad
Mest fornøyd med: At ingen dag er lik og de gode kollegene

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du? Jeg er utdannet industrirørlegger med fagbrev. 

 

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut? Ingen dag er lik! Så en vanlig arbeidsdag er nesten vanskelig å beskrive. At arbeidsdagen er så variert er en av grunnene til at jeg liker å jobber som rørlegger i Caverion. Mange ulike serviceoppdrag hos forskjellige kunder.

Hva liker du aller best med jobben din? Som sagt så er jeg veldig fornøyd med variasjonen i dagene og yrket mitt. Jeg må også trekke frem ansvaret. I Caverion får man så mye ansvar som man selv ønsker. Det er lagt opp til at vi som jobber her får vokse og utvikle oss. Jeg opplever mye tillitt og det fører til at jeg ønsker å ta mer ansvar.

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din? At jeg jobber i et selskap med en sterk bærekraftig profil og som leverer grønne tjenester er noe jeg som rørlegger føler jeg er en del av. For eksempel jobber jeg med å installere varmeanlegg og andre isoleringstjenester som skaper energieffektivitet for kundene våre. Våre VVS- og rør tjenester sørger for at kundene sparer energi og dermed blir mer bærekraftige. 

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion? Jeg trives veldig godt i Caverion og har aldri hatt det så bra som her. Ansvaret, tilliten og mulighetene for å vokse i bedriften er noe jeg setter stor pris på. Vi har de beste HMS- systemene og god dokumentasjon på dette. Folka på avdelingen i Hardstad er supre kolleger og jeg kommer rett fra en felles frokost på et av byen hoteller hvor vi feiret oss selv og gode resultater. Så det er en god del sosiale aktiviteter i tillegg til jobb.

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

Les mer om flere av folka våre

 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer