Bli bedre kjent med Merete, Avdelingssjef i Caverion Helgeland

merete karlsen mo i rana.jpg
 

 Caverion er en arbeidsgiver som du vokser og utvikler deg i, uansett fag og stilling. Vi tilrettelegger, investerer og satser. Har du ambisjoner, ønsker om kompetanseutvikling, nye utfordringer, ekstra fagbrev eller lignende - søk Caverion  

 

Hva er en typisk arbeidsdag for deg?

Typisk er at jeg går til kontoret. En frisk start på 15-20 min som får hjertepumpa og hodet på plass. Starter med en kopp kaffe med gode kollegaer, før arbeidsdagen starter kl. 07.00. Deretter går det slag i slag!

Kan du fortelle litt om din bakgrunn og hvordan du startet din karriere i Caverion?

Jeg har 25 års erfaring som leder. Jeg startet min karriere i ABB Service og var den første og fremdeles den eneste kvinnelige administrerende direktøren inn på industriparken i Mo i Rana, som består av mange bedrifter. Min lederkompetanse og erfaring  er spisset mot strategi- og forretningsutvikling, omorganisering og endringsledelse, og det var nok derfor jeg ble spurt om jeg kunne bidra i Caverion. Det har jeg aldri angret på at jeg takket ja til. Jeg trives veldig i Caverion.

Hvordan opplever du utviklingsmulighetene i Caverion?

Veldig bra. Vi har et solid budsjett for kompetanseutvikling i årene fremover, og tilrettelegger for karriereutvikling og for de med ambisjoner. Karriereutvikling er en bevisst strategi, da vi  ønsker å løfte frem gode ansatte, - her ser vi potensiale for fremtidens prosjektledere og ledere.  

 

caverion mo i rana.jpg
 

Hva er du er mest stolt av å ha vært en del av i Caverion?

Uten tvil er det at selskapet er en profesjonell og solid leverandør og forretningspartner, som igjen er et særdeles sterkt konkurransefortrinn. Det gjør arbeidsdagen enklere og tryggere, både for oss som jobber i Caverion og for kunden.


Hvordan holder du deg motivert og inspirert?

Mye! Å jobbe med mange dyktige, positive og engasjerte kollegaer i avdeling Helgeland, som tar initiativ og skaper fantastiske resultater, er inspirerende og motiverende – det skjerper meg. I tillegg har vi høyt under taket, med mye humor og latter, som gjør hverdagen gøy. Utover det henter jeg mye «påfyll» gjennom friluftsliv, der fjellet og jakthunder er en lidenskap gjennom hele året. Jeg har alltid drevet med jakthund og har i dag to irsksettere.

Hvilke tre ord vil du bruke til å beskrive arbeidskulturen i her?

Profesjonell, framtidsrettet og servicefokusert.


Kan du fortelle oss om hva dere gjør når dere møtes utenom jobben?

Caverion Helgeland har en egen velferdskomité som styrer sosiale arrangementer og tilbud. Eksempler er fotballtrening, felles sportsamlinger der vi ser kamper sammen, deltakelse på Celsa-stafetten, barnas juleverksted i desember og sosiale kvelder/festligheter. Ikke minst har vi årlig en stor begivenhet med «Caverion Challenge», der vi deler oss inn i lag, konkurrerer mot hverandre og kårer et vinnerlag som vinner heder og ære, samt en vandrepokal. Selvfølgelig er det fest etterpå.


Helt til slutt: Hva vil du si til en fremtidig søker om Caverion?

Caverion er en arbeidsgiver der du kan vokse og utvikle deg, uansett fag og stilling. Vi tilrettelegger, investerer og satser. Har du ambisjoner, ønsker om kompetanseutvikling, ekstra fagbrev eller nye utfordringer – søk Caverion.

Kontakt oss