Magnus, lærling

 
magnus nergård bilde.jpg

Navn: Magnus, lærling
Yrke: Elektrikerlærling
Caverion-avdeling: Kristiansund
Karrierevei: Magnus sin interesse for gaming og brennende engasjement for å forbedre nettverk har ført han til spennende sikkerhetsoppdrag innen nettverk og telecom


Hvilken utdanning har du? 
Jeg har utdanning innen Data og Elektronikk på videregående og er nå i lærligtiden.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg som lærling i Caverion? Veldig variert og spennende. Jeg jobber innen sikkerhet og utfører ulike serviceoppdrag på ulike sikkerhetssystemer som brannalarm, adgangskontroll og kameraovervåkning.

Hva liker du aller best med jobben din som lærling? Siden jeg har alltid har hatt en interesse for dataspill og forbedring av nettverk, så liker jeg aller best oppdragene innen nettverk og telecom, og de er det heldigvis en del av. Jeg liker også å oppleve mestringsfølelsen med å få ting til på egenhånd, og hele tiden få muligheten til å lære og utvikle meg sammen med de jeg jobber med. Ny erfaring og mer ansvar skjer nesten daglig og det er gøy.

Hvorfor valgte du Caverion da du søkte lærlingplass? Jeg sendte en e-post om utplasseringsplass til en del bedrifter, men det var Caverion som svart først og viste størst engasjement med å få meg med på laget. De sendte meg kjapt tilbud om plass og da var det gjort.

Hvordan trives du som lærling i Caverion? Jeg trives kjempegodt! Jeg har utrolig mange gode kolleger. Vi har en fin kommunikasjon oss i mellom og vi har en god del humor og fleip på arbeidsplassen. Jeg rett og slett stortrives og kunne ikke fått en bedre plass i lærlingtiden min. Det sier jeg forresten til alle som spør meg! 

Dette er Martha Celine. Hun sluttet i sin gamle jobb og ble rørleggerlærling. Det har hun aldri angret på. 

Søk lærlingplass her

 

Bli lærling i Caverion!

Søk lærlingplass

 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer