Folka våre

bli kjent med_ karrieresider.jpg
 
Amir .jpg

Bli kjent med Amir Hatic, elektriker

  • Jobber som servicetekniker
  • Ansatt ved Hamar-avdelingen
  • Har i år jobbet 20 år i Caverion
 

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du? 

Jeg gikk videregående med elektro og begynte deretter som lærling. I tillegg har jeg gått diverse kurs og har nå ansvar for internkontroll elektro og termografering (varmesøkende kamera), for å finne varmgang i komponenter og anlegg. Jeg bruker rundt halve tiden min på dette.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut? 

Jeg har varierende, faste avtaler mot servicekunder, og jobber også en del med elektroinstallasjoner hos privatkunder. Jeg vil si jeg har en svært variert arbeidsdag. De siste par årene har el-billadere også blitt en stadig viktigere del av hverdagen for meg og andre teknikere hos oss her på Hamar som har fått kursing i akkurat dette. Vi har blant annet montert enkeltladere eller hele ladestasjoner i Moelv, hos McDonalds i Brumunddal, og nylig satt opp et nytt anlegg på Myklagard mellom Hamar og Elverum.

Hva liker du aller best med jobben din?

Det jeg liker best er at det er så varierte oppgaver. Jeg opplever og lærer noe nytt hver dag. Får møte mange hyggelige kunder. Jeg har også flere faste kunder på internkontroll elektro. Her gjør vi faste runder hvert år.

I tillegg er jeg verneombud på huset og utfører vernerunder på serviceoppdrag, sjekke at verneutstyr er på stell, at sikkerhet i varetatt. Minimum 12 slike runder er vi pålagt å gjøre hvert år. Som vi sier hos oss: «I Caverion jobber vi sikkert, ellers så jobber vi ikke.»

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din?

Til å begynne med så jeg det ikke slik, men jeg tenker stadig oftere at det er fremtidens løsninger vi jobber med. Gjennom overgangen fra diesel til el løser vi noen klimautfordringer, og siden vi i Caverion er størst i landet på dette tenker jeg at vi absolutt gir et bidrag.  Ellers er vel bærkraftdelen av min jobb å hjelpe kunder å tenke på miljøvennlige løsninger på ulike områder.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion?

Jeg har jo blitt her i 20 år og trives veldig godt. Det er et godt arbeidsmiljø, hvor jeg får mulighet for faglig utvikling. Caverion tar vare på folka sine og tilbyr slik som videreutdanning. Jeg setter også stor pris på å kunne jobbe så tverrfaglig som vi gjør; vi har godt samarbeid mellom alle fag her, alle støtter og hjelper hverandre og vi får samtidig god bistand fra inneapparatet. I tillegg må jeg jo nevnte at vi har mye moro sosialt.

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

 


Møt folka våre

Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion

 


Se ledige stillinger

Lokasjoner | Stillingstype | Heltid/deltid

 


Hvorfor jobbe i Caverion?

Karriere | Folk | Betingelser | Bærekraft

 


Bli lærling

Karriere | Lønn | Kontrakt | Søk læreplass