Amir, elektriker

 
Amir .jpg

Navn: Amir Hatic
Yrke: Servicetekniker elektro
Caverion avdeling: Hamar
Karrieretid: 20 år i Caverion

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du? Jeg gikk videregående med elektro og begynte deretter som lærling. I tillegg har jeg gått diverse kurs og har nå ansvar for internkontroll elektro og termografering (varmesøkende kamera), for å finne varmgang i komponenter og anlegg. Jeg bruker rundt halve tiden min på dette.

 

Hvilken utdanning og yrkesbakgrunn har du? Jeg gikk videregående med elektro og begynte deretter som lærling. I tillegg har jeg gått diverse kurs og har nå ansvar for internkontroll elektro og termografering (varmesøkende kamera), for å finne varmgang i komponenter og anlegg. Jeg bruker rundt halve tiden min på dette.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut? Jeg har varierende, faste avtaler mot servicekunder, og jobber også en del med elektroinstallasjoner hos privatkunder. Jeg vil si jeg har en svært variert arbeidsdag. De siste par årene har el-billadere også blitt en stadig viktigere del av hverdagen for meg og andre teknikere hos oss her på Hamar som har fått kursing i akkurat dette. Vi har blant annet montert enkeltladere eller hele ladestasjoner i Moelv, hos McDonalds i Brumunddal, og nylig satt opp et nytt anlegg på Myklagard mellom Hamar og Elverum.

Hva liker du aller best med jobben din? Det jeg liker best er at det er så varierte oppgaver. Jeg opplever og lærer noe nytt hver dag. Får møte mange hyggelige kunder. Jeg har også flere faste kunder på internkontroll elektro. Her gjør vi faste runder hvert år. I tillegg er jeg verneombud på huset og utfører vernerunder på serviceoppdrag, sjekke at verneutstyr er på stell, at sikkerhet i varetatt. Minimum 12 slike runder er vi pålagt å gjøre hvert år. Som vi sier hos oss: «I Caverion jobber vi sikkert, ellers så jobber vi ikke.»

Caverion leverer smarte løsninger for grønne bygg. Hvordan vil du si at du bidrar til dette i jobben din? Til å begynne med så jeg det ikke slik, men jeg tenker stadig oftere at det er fremtidens løsninger vi jobber med. Gjennom overgangen fra diesel til el løser vi noen klimautfordringer, og siden vi i Caverion er størst i landet på dette tenker jeg at vi absolutt gir et bidrag.  Ellers er vel bærkraftdelen av min jobb å hjelpe kunder å tenke på miljøvennlige løsninger på ulike områder.

Hvordan trives du med å jobbe i Caverion? Jeg har jo blitt her i 20 år og trives veldig godt. Det er et godt arbeidsmiljø, hvor jeg får mulighet for faglig utvikling. Caverion tar vare på folka sine og tilbyr slik som videreutdanning. Jeg setter også stor pris på å kunne jobbe så tverrfaglig som vi gjør; vi har godt samarbeid mellom alle fag her, alle støtter og hjelper hverandre og vi får samtidig god bistand fra inneapparatet. I tillegg må jeg jo nevnte at vi har mye moro sosialt.

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger

Les mer om flere av folka våre

 
_C6A6746.jpg

Se alle våre ledige stillinger.
Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandør og et kompetansehus for tekniske fagfolk, ingeniører og prosjektledere. Søk allerede i dag! 

Les mer

 

_C6A7011.jpg

Møt folka våre.
Det er folka som er hjertet og hjernen i Caverion. Vi er alltid på utkikk etter nye fagfolk og spesialister som har lyst til å jobbe med grønne og smarte bygg.

Les mer

 

 
Caverion 1R0A0041.jpg

Hvorfor jobbe i Caverion?
Se hva folka våre sier om Caverion, og ta en test hvis du lurer på om du passer til å jobbe hos oss.

Les mer

 

_DSC1444.jpg

Bli lærling hos oss.
Hos oss skal du få en god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og 
dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag!

Les mer