smilende folk i caverion
 

Derfor bør du vurdere en jobb i Caverion

 

1. Folka er viktigst!💚Folka våre er hjertet og hjernen i Caverion.

Ingen folk, inget Caverion. Vi ønsker at alle folka våre skal oppleve å bli respektert  og inkludert av kollegaer og ledere, og trives i et positivt og sikkert arbeidsmiljø. Medarbeiderundersøkelsen viser at vi lykkes godt med dette. Gjennomsnittlig lengde på arbeidsforhold hos oss er ca. 11,9 år. Og du, vi har mange sosiale sammenkomster og bedriftsidrettslag. Folka fra avdelinger over hele Norge deltar på Holmenkollstafetten og felles aktiviteter.

2. Faglig utvikling!🚀Hos oss kan du forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse.

Visste du at 95% av våre ledere har fagbakgrunn? Så er du en lederspire er du kommet til rette sted! Vi tilbyr interne kurs og sertifiseringer gjennom Caverion Campus - vår opplæringsportal. Eksterne kurs og sertifiseringer, samt interne utviklingsprogram for ledere, prosjektledere og selgere. Vi gir deg et grundig onboarding-program og vi liker å lære i vårt daglige arbeid, vi stiller spørsmål, ber om hjelp og deler kunnskap åpent. ​

3. Trygg arbeidsgiver!🤗Caverion er en stabil arbeidsgiver med solid økonomi.

Vi vet at trygghet er viktig for deg, og er en stabil og langsiktig arbeidsgiver med god økonomistyring og lang historie. Hele 150 år har vi på baken. Vi har for eksempel veldig gode forsikringsordninger med uføredekning. Gode helse- og reiseforsikringer, med mulighet for personlig utvidelse for hele familien. Gode pensjonsordninger, innskuddspensjon fra Caverion i tillegg til lønn, og fordelaktige spareprofiler slik at du kan få mest ut av hver sparte krone.Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og ordnede forhold!

4. Sikkerhet først! Vi har alltid oppdatert utstyr og gode HMS-rutiner.

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet og vi har en konstant fremgang i vårt sikkerhetsarbeid og fortsetter arbeidet for å nå målet om 0 ulykker.

Komfortabelt og riktig arbeidstøy og verneutstyr tilpasset kvinner og menn er viktig og du får tilgang til en enkel app for å rapportere innenfor HMS og kvalitet​skrav​, som følges opp for å lære og forbedre oss.
Alle nyansatte går igjennom HMS-opplæring​​ og alle medarbeidere trener flere ganger i året på verneinstruksene. Vi har også en årlig konferanse for alle HMS-koordinatorer, verneombud og tillitsvalgte, med fokus på HMS og kunnskap rundt sikkerhet.

5. Jobb med noe som betyr noe!🌍Vi bidrar til å bekjempe klimakrisen.

EU-tall viser at bygg står for 40% av klimagassutslippene. Ved å modernisere og rehabilitere bygg med smarte løsninger har vi kuttet utslippene med 20-35%. Som medarbeider hos oss kan du være stolt av det du gir videre: bedre helse og trivsel for mennesker i grønne og bærekraftige bygg.Derfor bør du vurdere en jobb i Caverion