Servicetekniker Sikkerhet

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Sikkerhet
Søknadsfrist:
01.05.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Hamar

Vi i Caverion er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, energi, sikkerhet og mye mer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og trenger nå en servicetekniker innen sikkerhet som vil bli en del av folka våre. 

Caverion Hamar består av ca 60 dyktige medarbeidere. Vårt mål er å levere gjennomtenkte og tidsriktige installasjoner i bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex+, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag. Som en av Norges ledende entreprenører innen tekniske bygginstallasjoner er vi seriøse, solide og utviklingsorienterte. Caverion ligger helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø.

Hvorfor Caverion?

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

  • Prosjekter, service, montasje, programmering idriftsettelser og vedlikehold
  • Utføre serviceoppdrag på innbruddsalarmanlegg, kameraovervåking og adgangskontroll
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er kvalitetsbevisst og nøyaktig i ditt arbeid. Som servicetekniker hos oss bør du trives med faglige utfordringer og være serviceinnstilt da du vil jobbe med mange forskjellige kunder. 

I tillegg ser vi for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

  • Erfaring med; adgangskontroll, ITV, innbruddsalarm, lås og beslag eller brannvarslingsanlegg
  • Førerkort for personbil
  • Du må kunne sikkerhetsklareres via Nasjonale Sikkerhetsmyndigheter (hemmelig)
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Interessert i å lese mer om oss og folka våre? Ta en titt her!

Kontaktpersoner:

Stig Tore Grønlien

Avdelingsleder

951 94 598