Infrastruktur Norge søker flere dyktige folk

Infrastruktur Norge s√łker flere dyktige folk

Er vei- og bane-prosjekter noe som interesserer deg? Vi samler infrastrukturkompetansen fra prosjektvirksomheten vår inn i én landsdekkende avdeling. Fordi vi ser at potensialet vårt innen vei og bane er stor, og derfor søker vi folk som har vilje og evne til å drive avdelingen riktig. 

 
Infra-togstasjon.jpg

Prosjektsjef
I denne rollen får du mulighet til å utfordre og utvikle selskapet og avdelingen med din erfaring, dine innspill og ideer. Du vil bli en viktig brikke i å løfte og lede talentene vi har i organisasjonen samtidig som du kommer til å bli en viktig ressurs i utviklingen av vår prosjektportefølje. Vi benytter eierstyring som gir deg støtte og mulighet til diskusjon gjennom gjennomføringen. 

Legg inn søknad som Prosjektsjef

 

Infra-tunnel-servicebil.jpg

Planlegger
Hvis du er flink til å planlegge og samarbeide med andre, kan dette være en spennende mulighet for deg! Hovedoppgaven din blir å lage fremdriftsplaner for større prosjekter, og du vil også jobbe tett med andre folk i prosjektet for å holde planen oppdatert og i samråd med byggherrer og andre entreprenører. I tillegg vil du ha ansvar for å følge med på om ting går som planlagt, og hvis det oppstår avvik, skal du rapportere om det. Så du kommer til å ha en viktig jobb med å sørge for at prosjekter går som de skal! Og ikke minst, du blir en del av prosjektets ledergruppe, som betyr at du vil ha en sentral rolle i beslutningene som tas.

Søk deg som Planlegger

 

Infra-intercity.jpg

Kommersiell leder
Her får du ansvar for større kontrakter, økonomistyring og innkjøp. Her er det viktig å sørge for at alt går knirkefritt! Du tar deg av alt fra interne prosesser til å samarbeide med kunder, underentreprenører og partnere i prosjektene. Din jobb er å sette klare krav og være på ballen med endringer som må gjøres etter at kontraktene er signert. En kul del av jobben din er også å være assisterende prosjektsjef. Når sjefen ikke er til stede, er det ditt ansvar å lede et flott team med 10-15 dyktige folk.

Søk deg som Kommersiell leder

 

Infra-Tunnel.jpg

Kvalitets- og dokumentasjonsleder
I denne rollen har du ansvaret for at prosjekter holder høy kvalitet og har riktig dokumentasjon. Du er teamleder for kvalitet, BIM, prosjekteringsledelse, klima og miljø, design og beregninger, samt dokumentasjon. Du tilpasser dataverktøy og datatjenester for å sikre effektivitet i prosjekter. Det er viktig at du påser risikovurderinger og kontrollplaner for å sikre at alt går på skinner. Som en del av prosjektets ledergruppe spiller du en nøkkelrolle. 

Søk deg som Kvalitets- og dokumentasjonsleder

 

 

Likestilling står sterkt i Caverion

Caverion har fokusert på likestilling i mange år, og jobbet med å øke kvinneandelen. Det har gitt resultater, vi har mer enn dobbelt så mange kvinnelige fagarbeidere gjennomsnittet i bransjen, i tillegg er 10 prosent av våre 300 lærlinger kvinner.

Hos oss er likestilling er en pågående prosess, og ikke et kortsiktig prosjekt. Vi trenger de beste fagfolka, og da må arbeidsmiljøet være åpent for et mangfold av folk. Selvfølgelig.

 

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger