Energi, bærekraft og livssyklus

Energi, bærekraft og livssyklus

Er du opptatt av innovasjon som bidrar til å forlenge og forbedre fremtiden med dagens løsninger i bygg, industri og infrastruktur? Da har du kommet til riktig arbeidsgiver. Er du også glad i å reise bittelitt i jobben, så ta en titt på om du har kompetansen for å lykkes i én av disse rollene innen Advisory, Engineering og Lifecycle Assessment. Vi er gode på tverrfaglig samarbeid, er opptatt av kvalitet og at folka våre skal trives. 

 
Energirådgiver.jpg

Senior Energirådgiver
Som senior energirådgiver vil du delta i prosjekter som bidrar til redusert energiforbruk og klimagassutslipp, og du vil følge prosjekter fra kartlegging til realisert resultat. Du vil være prosjektleder i energispareprosjektenes fase 1 (kartlegging), som innebærer at du skal ta ansvar for å finne, beregne, kvalitetssikre og presentere energieffektiviseringstiltak for kunden.

Legg inn søknad som senior energirådgiver

 

Hologram.jpg

Manager - Building Lifecycle Assessment
Do you want to lead the development and execution of our company-wide carbon handprint model and methodology for Caverion Group? In this position, you get to be involved in creating a positive climate impact, as the carbon handprint model will be essential for our customer cases, offering portfolio development, strategic decision-making, as well as achieving Caverion's sustainability targets.

Apply for Manager, Building lifecycle assessment

 

Askim-folk.jpg

Prosjektleder EPC / ITB koordinator
Har du erfaring som prosjektleder av tverrfaglige prosjekter eller som teknisk koordinator / ITB av tekniske systemer i bygninger? Da kan du jobbe sammen med noen av bransjens mest ambisiøse rådgivere, byggherrer og kollegaer på spennende tverrfaglige prosjekter hos oss.

Søk deg som prosjektleder EPC / ITB koordinator

 

 

Likestilling står sterkt i Caverion

Caverion har fokusert på likestilling i mange år, og jobbet med å øke kvinneandelen. Det har gitt resultater, vi har mer enn dobbelt så mange kvinnelige fagarbeidere gjennomsnittet i bransjen, i tillegg er 10 prosent av våre 300 lærlinger kvinner.

Hos oss er likestilling er en pågående prosess, og ikke et kortsiktig prosjekt. Vi trenger de beste fagfolka, og da må arbeidsmiljøet være åpent for et mangfold av folk. Selvfølgelig.

 

Være med på å gjøre bygg enda grønnere og smartere? 

Se alle ledige stillinger