Velkommen til et unikt fagmiljø

 

Et kompetansehus

Caverion er et kompetansehus hvor fagfolk, ingeniører, prosjektledere, administrasjon og ledere jobber side ved side. Vi ønsker å være et selskap som talentene søker seg til, og vi jobber hele tiden for å oppnå høy medarbeidertilfredshet og trivsel. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Se alle våre leldige stillinger

 

Vil du jobbe der du bor?

Hos oss kan du ha en faglig spennende jobb og bo der hun trives best. Vi har avdelinger over hele landet. Vi har 2300 medarbeidere fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Du kan bo på hjemplassen din og fremdeles arbeide i et stort og internasjonalt konsern. Caverion er en stabil arbeidsgiver med solid økonomi og trygge og forutsigbare arbeidsforhold. Hos oss er ting på stell! Vi er opptatt av å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse.

Martha er lærling i Caverion og får bo der hun trives best. I Stavanger, der hun er oppvokst: 
- Det beste med Caverion er at jeg kan jobbe der jeg bor. På hjemstedet mitt. Jeg kan jobbe med i et stort konsern og samtidig bo der jeg ønsker.

Bidra til det grønne skiftet


Har du behov for å ha en jobb som føles betydningsfull? Hos oss kan du jobbe med noe som betyr noe for fremtiden. Du kan bli med å skape smarte og bærekraftige bygg som folk trives i. Skal vi bekjempe klimakrisen må vi ha smarte og bærekraftige bygg – være seg sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger eller kontorbygg.

I Caverion får du jobbe med faglig utviklende nybygg- og rehabiliteringsprosjekter, og serviceoppdrag hvor bærekraft står i sentrum. Hver dag hjelper vi nemlig kundene våre med å bli mer bærekraftige, spare energi og penger. Ikke minst spare miljøet. 

Jørgen er en av våre dyktige energiingeniører. Hver dag hjelper han våre kunder med å bli mer energieffektive. Han starter med å kartlegge bygg, deretter gir han energigivende råd og utfører tiltak som garanterer energisparing. Jørgen opplever jobben sin som meningsfull og bidrasytende:

- Jeg synes jobben min er givende fordi jeg jobber med bærekraft. Man føler man er med å bidra til noe større enn seg selv.

 

Vi satset på deg som er ung og nyutdannet

Vi er ikke redd for å satse på hverken nyutdannede eller lærlinger. Vi liker å tro at vi er Norges beste lærlingplass. Det er i alle fall noe vi streber etter. Vi vil at du som yrkesfagelev får en lærlingplass der du kan utvikle deg både faglig og personlig. En god start i arbeidslivet med trygge arbeidsdager og dyktige fagfolk som hjelper deg med å bli skikkelig god innen ditt fag.

Hvorfor er dette så viktig for oss? Jo, du som lærling bidrar med nytt perspektiv og ny kunnskap. Det er kult! Mange av våre lærlinger har grepet mulighetene for å utvikle seg, og har fortsatt karrieren sin i Caverion som blant annet prosjektleder, avdelingsleder og regionsdirektør. Det er også kult! Natalie startet som lærling i Caverion Ålesund. Nå er hun elektriker: 

- Det aller beste med Caverion er at jeg får lære så mye nytt, samtidig som jeg bli behandlet så bra. Det får dagene til å gå fort og være veldig lærerike.

 

 

Bli lærling i Caverion!

Søk lærlingplass

Likestilling er viktig for oss

Caverion har fokusert på likestilling i mange år, og jobbet med å øke kvinneandelen. Det har gitt resultater, vi har mer enn dobbelt så mange kvinnelige fagarbeidere gjennomsnittet i bransjen, i tillegg er 10 prosent av våre 300 lærlinger kvinner. Hos oss er likestilling er pågående prosess, og ikke et kortsiktig prosjekt. Vi trenger de beste fagfolka, og da må arbeidsmiljøet være åpent for et mangfold av folk. 

Vi er stolte av å motta Ingeborg-prisen 2022. Prisen gis for godt holdningsarbeid over tid og for arbeid med å fremme mangfold og gjøre rørbransjen mer attraktiv for kvinner

 

6 gode grunner til hvorfor jobbe i Caverion 

 

Vi har avdelinger over hele landet. Det betyr at du kan både ha en faglig spennende jobb i et stort konsern og bo der hun trives best. På hjemplassen din.

I Caverion er vi opptatt av likestilling og mangfold. Vi heier på hverandre.Medarbeiderundersøkelsen viser at vi har god respekt mellom kolleger, høy trivsel, et arbeidsmiljø med godt samarbeid, åpenhet og tillit . Høy trivsel - gjennomsnittlig lengde på arbeidsforhold er ca. 11,9 år

Stabilitet er viktig for oss. Vi har god økonomistyring og lang historie (startet i 1873). For ikke å nevne. Veldig gode forsikringsordninger med uføredekning og gode helse- og reiseforsikringer, med mulighet for personlig utvidelse for hele familien. Hva med gode pensjonsordninger, innskuddspensjon fra Caverion i tillegg til lønn, og fordelaktige spareprofiler slik at du kan få mest ut av hver sparte krone?

Hos oss får du faglig utvikling og vekst. Du kan nerde og utvikle deg sammen med andre dyktige folk hver dag.
Vi ønsker svært gjerne å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse
Er du en lederspire? 95% av våre ledere i Caverion har fagbakgrunn!

Vi har alltid oppdatert utstyr og gode HMS-rutiner.
Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet. Vi har en konstant fremgang i vårt sikkerhetsarbeid og fortsetter arbeidet for å nå målet om 0 ulykker.

Vi bidrar til å bekjempe klimakrisen. Trenger vi å si mer? Hvis du vil være med å gjøre en forskjell, så bør du søke jobb hos oss.