Servicetekniker Rør

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Rør
Søknadsfrist:
31.05.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Bergen

Caverion service avdeling i Bergen har i dag 70 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri.

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.

Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver, opplæring, utviklingsmuligheter forankret i et trivelig arbeidsmiljø med gode kollegaer.  

Du vil få ansvar for:

  • Service, montasje og vedlikehold innen næringsbygg og industri
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er selvstendig og handlekraftig, med stor grad av yrkesstolthet og nøyaktighet, samt at du er positiv og serviceinnstilt.

Vi ser også for at du har følgende erfaring og kompetanse:

  • Erfaring som servicerørlegger innenfor bygg/næring
  • Svennebrev som rørlegger
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse
  • Komfortabel med smarttelefon/ Tablet/ PC som arbeidsverktøy, da dette er noe vi bruker aktivt 
  • Førerkort klasse B

Vi har som målsetning å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer derfor også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti  

Som medarbeidere i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Ove Lode

Avdelingssjef

+4795427077

ove.lode@caverion.com