Servicetekniker Ventilasjon

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Ventilasjon
Søknadsfrist:
31.05.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Bergen

At du leser dette betyr antakelig at du er servicetekniker og er på utkikk etter ny jobb. eller kanskje du bare sonderer markedet, sjekker om det finnes noe som gjør deg litt ekstra varm om hjertet - det er jo ingen sak for deg å kjøle deg ned igjen?

Kom til saken, tenker du kanskje nå - hva har dere å by på?

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Lønna kan vi også matche - det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.

Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør at vi det mer en de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner her også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigste av alt, blir satset på - vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være best i ditt fag.

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet?

Nok om oss - hvem er du?

Vi ser for oss at du er en servicetekniker/-ingeniør ventilasjon som trives med å forbedre omgivelsene til folk. I team og på egenhånd, enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller service. Du bruker øra dine godt, slik at du forstår kunden og deres behov. Og du er like opptatt av godt innemiljø som av energieffektive løsninger. Kort sagt fokus på inneklima, helse, bærekraft og smarte løsninger.

Vi ser også for oss at du har følgende erfaring og kompetanse:

  • Fagbrev innen klima/ventilasjon
  • Relevant erfaring kan kompenseres for formell utdanning
  • Stillingen krever førerkort for personbil

Interessert?

Caverion i Bergen består av 70 medarbeidere innenfor teniske fagområder som elektro, automasjon, ventilasjon, rør, kjøling, internkontroll, sikkerhet og klima. Håper du vil bli en av folka våre. Selvfølgelig.

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Kontaktpersoner:

Ove Lode

Avdelingssjef

+4795427077

ove.lode@caverion.com
Stig Sandvik

Prosjektsjef

+4791888380

stig.sandvik@caverion.com