Servicetekniker Kjøling

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Kjøling
Søknadsfrist:
31.07.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Bergen

 

Bli en del av vårt gode arbeidsmiljø, med en hyggelig og uformell kultur. I Bergen står 70 dyktige kolleger, fordelt på fagområdene elektro, ventilasjon, automasjon, kjøling, sikkerhet og rør, på hver dag for kundene våre. Vi har fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. 

Vi ser etter deg som er stolt av faget ditt og ønsker å bli vår kollega.

Vi lytter på våre kunder og forstår deres behov, slik at vi kan gi gode råd og foreslå løsninger som fører til energisparende og optimale resultater. Riktig luftkvalitet reduserer allergi og bedrer innemiljøet for brukerne. Med blant annet god behovsstyring basert på CO2- og temperaturmålinger kan vi hjelpe kunden til å få sine bygg til å være mer bærekraftig. ​

Noe for deg? Søk i dag- vi intervjuer gode kandidater løpende underveis i prosessen

Dette vil du få ansvar for i denne rollen:

 • Service, montasje og vedlikehold av kulde-/klima anlegg
 • Kundeansvar hvor du foreslår og gjennomfører forbedringer
 • Installasjon og utvidelse/ombygging av tekniske anlegg i bygg
 • Kalkulering og tilbudsarbeid
 • Koordinere dine egne dager

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er serviceinnstilt og liker å samarbeide med andre. Du er nysgjerrig, løsningsorientert og faglig engasjert.

Vi ser også for at du har følgende erfaring og kompetanse:

 • Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro/kjøling på ventilasjonssystemer
 • F-gass sertifikat
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig​
 • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse​
 • Relevant erfaring fra prosjekt- og servicearbeid​
 • Førerkort kl. B​

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

God balanse mellom jobb og fritid

Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen, se video om vårt likestillingsarbeid: Kvinner i Caverion. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov. 

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Ove Lode

Avdelingssjef

+47 954 27 077

ove.lode@caverion.com
Stig Sandvik

Prosjektsjef

+4791888380

stig.sandvik@caverion.com