Servicetekniker Svakstrøm

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Svakstrøm
Søknadsfrist:
30.06.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Stavanger

Stavanger sin avdeling har i dag 108 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installsjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri.

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.

Hos oss får du varierte arbeidsoppaver, opplæring, utviklingsmuligheter forankret i et trivelig arbeidsmiljø med gode kollegaer. 

Søk i dag – vi intervjuer kandidater fortløpende

Dette vil du få ansvar for:

  • Service, rammeavtaler, mindre prosjekter, montasje og vedlikehold
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg 
  • Utarbeide løsninger i samarbeid med kunder samt dokumentasjon på egne jobber
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er nøyaktig, ryddig og kvaltetsbevisst. Du liker å samarbeid med andre og har gode kommunikasjonsevner.

Vi ser også for oss at du har følgende erfaring og kompetanse:

  • Fagbrev innen svakstrøm (telekommunikasjonsmontør, serviceelektroniker)
  • Sertifisering innen adgangskontroll
  • Sertifisering innen innbruddsalarmanlegg
  • Vandelsattest (politiattest) ​

Caverions medarbeidergaranti

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

 

 

Caverion Norge:

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Arne Gryte

Avdelingssjef

+ 47 992 12 419

arne.gryte@caverion.com
Rolf Wathne

Prosjektsjef

481 38 570

rolf.wathne@caverion.com
Pål Livar Ravndal

Servicesjef

+4799212450

pal.l.ravndal@caverion.com