Visste du det om avd. Haugesund Service

For å bygge et vinnerlag og sikre suksess, er første bud å sørge for at medarbeiderne blir sett og føler seg verdsatt, mener avdelingssjef Oldeide. Godt humør og frihet under ansvar er stikkord for hans lederstil. Sosiale aktiviteter er også viktige for å skape trivsel og samhold i avdelingen. I Haugesund  har de jevnlige medarbeiderkvelder, grilling om sommeren hvor familiene er med, og billetter til juleforestillingen på Haugesund teater.

- Ellers er vi flinke til å feire oss selv når vi får et større salg eller prosjekt. Da blir det kake! Er det fint vær en sommerdag, kan vi sette oss ute med en is. Det er viktig å feire både små og større ting – det skaper samhold, og gjør at vi kjenner på at vi har felles mål, mener han.

Hvis Oldeide skulle oppfordre noen til å søke jobb i avdelingen, ville han ha fremhevet mulighetene til å jobbe i et flerfaglig miljø, med alle tekniske fag – som vil by på varierte arbeidsoppgaver.  God planlegging og en proaktiv holdning til å ta tak i utfordringer, er grep han bruker for å gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

- Ikke utsett utfordringer, ta dem med en gang, oppfordrer han.

Hva liker du best med jobben din?
- Uten tvil: Medarbeiderne!

Kjappe fakta om avdelingen:

 • 3 ord som beskriver avdelingen:
  Engasjement. Humør. Teamwork.
 • Antall medarbeidere:
  48
 • Antall medarbeidere per fag:
  15 personer på elektro, syv på rør, syv på automasjon, fem på klima, seks på sikkerhet/IKT og åtte i administrasjonen.
 • Antall lærlinger:
  6
 • Antall servicebiler:
  32
 • Hvor lenge har dere eksistert i lokalmiljøet:
  Siden 1960
 • Nevn noen lokale kunder:
  FMC Biopolymer, Hydro, Amanda Storsenter, Haugesund Politi, Sjøfartsdirektoratet, Skagen Eiendom og Knutsen OAS Shipping.