Har du fagbrev som elektriker, og et ønske om å jobbe med E-mobility?

Om stillingen
Tittel:
Har du fagbrev som elektriker, og et ønske om å jobbe med E-mobility?
Søknadsfrist:
06.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Oslo

Med elektrikerfagbrev, motivasjon og interesse gir vi deg mulighet til å utvikle deg! Vi tilbyr i rollen som servicetekniker innen E-mobility full opplæring og kurs i samarbeid med våre kunder og leverandører. 

E-mobility er et av Caverions store satsingsområder, og nå har du mulighet til å bli med på laget! Bil- og transportbransjen er under elektrifisering, og vi opplever økt etterspørsel for lademuligheter hos våre kunder. Installasjon og vedlikehold av ladestasjoner krever omfattende teknisk ekspertise og vi i Caverion har mange års erfaring med bygging og vedlikehold av ladeinfrastruktur (AC-lading, samt DC hurtig- og lynlading). 

Vår avdeling i Oslo Service leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, IKT, rør, ventilasjon, automasjon og kjøling for bygg og industri. Vi er en høyt kompetent gjeng med brennende interesse for vårt fag! Vi har i dag 9 serviceteknikere og 3 prosjektledere som jobber med E-mobility, og har ambisjoner om å vokse ytterligere. 

Hvorfor Caverion?

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

 • Serviceoppdrag hos våre nasjonale og internasjonale avtalekunder
 • Serviceprosjekter (AC- og DC lading)
 • Montasje og vedlikehold
 • Oppfølging av egne kunder
 • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
 • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er motivert, kvalitetsbevisst og trives med faglige utfordringer. Du har stor grad av yrkesstolthet og er serviceinnstilt. I Caverion er vi mange dyktige medarbeidere som skal lykkes sammen og det er derfor viktig at du evner å arbeide i team, men at du også liker å jobbe selvstendig. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring: 

 • Fagbrev gr. L
 • Det er en fordel om du også har fagbrev gr. H
 • Førerkort klasse B
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse
 • Fordel med erfaring innen E-mobility, men dette er ikke et krav

Ønsker du å vite mer om E-mobility og bli bedre kjent med en av dine fremtidige kolleger? Da kan du lese mer om Truls og hans rolle som Teamleder og Prosjektleder innen E-mobility her.

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese din søknad. 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Oddgeir Låksrud

Avdelingsleder

952 79 994