Servicetekniker automasjon

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker automasjon
Søknadsfrist:
21.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Oslo

Har du fagbrev som automatiker eller gruppe L og et ønske om å jobbe med automasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi i Caverion er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, energi, sikkerhet og mye mer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og trenger nå en automasjonstekniker som vil bli en del av folka våre.

I Caverion Norge avdeling Oslo Service er vi ca. 150 dyktige og engasjerte medarbeider som hver og en brenner for vårt fag. Som en av Norges ledende entreprenører innen tekniske bygginstallasjoner er vi seriøse, solide og utviklingsorienterte. Caverion ligger helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø. I denne stillingen vil du tilhøre avdeling VVS, dette er en høyst dedikert gjeng som jobber med alt innenfor blant annet rør, klima, automasjon osv. 

Kom til saken, tenker du kanskje nå - hva har dere å by på?

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Lønna kan vi også matche - det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.

Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør at vi det mer en de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner her også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigste av alt, blir satset på - vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være best i ditt fag.

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet?

Nok om oss –  hvem er du?

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er serviceorientert og trives med mye kundekontakt. I rollen som automasjonstekniker er det viktig at du også har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø.

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

  • Fagbrev innen automasjon eller elektro gruppe L
  • Erfaring fra service, montasje og vedlikehold
  • Førerkort klasse B
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

Dette vil du få ansvar for i rollen:

  • Gjennomføring av automasjonsleveranser, inkludert service og vedlikehold
  • Feilsøke, reparere og forbedre anlegg
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg

Interessert i å lese mer om oss og folka våre? Ta en titt her!

 

Kontaktpersoner:

Øivind Svendsen

Avdelingsleder

913 18 033