Automatiker/Automasjonsingeniør

Om stillingen
Tittel:
Automatiker/Automasjonsingeniør
Søknadsfrist:
20.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Tromsø

Caverion i Tromsø søker servicetekniker/serviceingeniør automasjon

For å bli best må man ha de beste folkene, og i Caverion tiltrekker vi oss disse med vårt fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. Søk nå og gled deg til jobben hver dag!

Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte.

Vi i Caverion Tromsø ruster oss for framtiden og har flere spennende serviceprosjekter i variert omfang og størrelse. Vi søker derfor etter flere ingeniører og/ eller automatikere i hovedsak for å bistå innenfor byggautomasjon, men også muligheter innenfor industri.  Som bedrift ligger Caverion helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø.

Vi søker deg som er interessert i den siste teknologien, de smarteste montasjeløsningene og de rasjonelle produksjonsmetodene. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, hyggelig uformell kultur, samt gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Dine hovedarbeidsoppgaver: 

 •  Serviceprosjekter, service, montasje, programmering, prosjektering og vedlikehold
 •  Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
 •  Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

 Hvem er så du?

Vi ser for oss at du har fagbrev som automatiker eller automasjonsingeniør for å trives og lykkes i denne rollen. Men, personlig egnethet og tidligere erfaringer vektlegges, og kan erstatte utdanningskrav. Videre ser vi det som fordelsaktig at du har noe erfaring med programmeringsverktøy som  av Siemens, ETS, Distech, Etool eller Discovery - og/eller generell god systemforståelse. For at du skal komme deg sikkert rundt til våre kunder må du også ha førekort for personbil. Norsk, skriftlig og muntlig, fremstillingsevne er en forutsetning.

God balanse mellom jobb og fritid  
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov. 

Vi tilbyr deg:

 • En spennende og faglig utfordrende hverdag
 • Være en viktig bidragsyter i våre leveranser
 • Mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Ordnede arbeidsforhold
 • Høy etisk standard
 • En trygg arbeidsplass i en solid virksomhet
 • Videreutdanning og lønn etter avtale
 • Godt arbeidsmiljø

 

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Per Skog Hansen

Avdelingssjef

90743676

per.skog-hansen@caverion.com