Servicetekniker Brannvarsling

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Brannvarsling
Søknadsfrist:
20.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Tromsø

Caverion Tromsø søker Servicetekniker Brannvarsling

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert?  
Lurer du på hva Forsvarsbygg, Politiet og Avinor har til felles?

De er alle Secured by Caverion, som betyr at våre dyktige medarbeidere sikrer noen av Norges viktigste samfunnsfunksjoner. Kundene våre stoler på oss fordi vi har over 200 dyktige sikkerhetseksperter fordelt fra Mandal i sør til Tromsø i nord.

Vil du bli en del av Norges kanskje dyktigste fagmiljø innen sikkerhet?

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Caverion bryr seg om sine medarbeider og deres utvikling, og bidrar til kompetanseheving.

Du vil få ansvar for:  

  • Kundekontakt - mange vil ringe deg direkte.
  • Utføre årskontroller, serviceoppdrag, montere og foreta idriftsettelse av brannvarslingsanlegg, nødlys og andre sikkerhetsanlegg.
  • Opprette og ferdigstille ordre 
  • Utarbeide dokumentasjon
  • Oppdrag alene eller i større team

Hvem er så du? 

Da sikkerhets-utfordringene vi skal løse er både store og små, må du ha relevant kompetanse/ teknisk innsikt innen Brannvarsling, nødlys og/eller øvrig sikkerhetsanlegg.

Du må gjerne ha fagbrev som elektriker Gr L eller annet relevant fagbrev.

Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler. Vi ønsker at du har førerkort kl. B da du vil få egen servicebil. Vi ønsker et ordensmenneske med godt humør.  

Vi tilbyr deg:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Personforsikring og privat helseforsikring
  • Innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger
  • Utvikling gjennom kurs
  • Sosiale goder

Virker dette spennende? Send inn din søknad.

Lyst til å vite mer om folka våre og hvordan det er å jobbe hos oss? Se her >> 

Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

 

Kontaktpersoner:

Per Skog Hansen

Avdelingssjef

90743676

per.skog-hansen@caverion.com