Er du vår nye servicetekniker innen elektro? Selvfølgelig!

Om stillingen
Tittel:
Er du vår nye servicetekniker innen elektro? Selvfølgelig!
Søknadsfrist:
03.05.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Gjøvik

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert i elektrofaget?   

Caverion Norge avdeling Gjøvik søker ny servicetekniker som vil være med å styrke vår elektro-avdeling. I denne stillingen vil du jobbe med serviceoppdrag hos våre faste avtalekunder, samt serviceprosjekter. Vi ser etter deg som er en selvstendig tekniker som liker å jobbe i team! 

Avdeling Gjøvik leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon og kjøling for bygg og industri. Vi er en høyt kompetent gjeng med brennende interesse for vårt fag! Vi har i dag 33 dyktige medarbeidere som jobber innen elektro. 

Hvorfor Caverion?
Som medarbeider hos oss er du en del av noe som er større enn et nybygg-prosjekt, rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag – du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell, du betyr noe. 

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

  • Serviceoppdrag hos våre avtalekunder
  • Serviceprosjekter
  • Montasje og vedlikehold
  • Oppfølging av egne kunder
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber

Hvem er du?

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er opptatt av å levere kvalitet, trives med faglige utfordringer og er serviceinnstilt. I rollen som servicetekniker er det viktig at du evner å arbeide i team, men også liker å jobbe selvstendig. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse:

  • Fagbrev gr. L
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

Les mer om hvordan det er å jobbe i Caverion her>>

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Jørn Børresen

Avdelingssjef

90880581