Serviceteknikere elektro/ elektrikere

Om stillingen
Tittel:
Serviceteknikere elektro/ elektrikere
Søknadsfrist:
20.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Tromsø

Caverion Tromsø søker Elektriker / Servicetekniker elektro

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert i elektrofaget?  

I Caverion Tromsø jobber over 60 dyktige medarbeidere sammen innenfor alle de tekniske fagområdene som elektro, automasjon, ventilasjon, rør, AV/IKT, internkontroll, sikkerhet og klima for å gi kundene våre smarte og bærekraftige bygg 

Vi er i vekst, har økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige elektrikere / serviceteknikere elektro

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Caverion bryr seg om sine medarbeider og deres utvikling, og bidrar til kompetanseheving.

Du vil få ansvar for:  

  • Kundekontakt - mange vil ringe deg direkte.
  • Montering, Feilsøk og utbedring - alt fra bytting av stikk, til ombygging av butikker, rehabilitering av kontorlokaler, eller kalibrering av produksjonsutstyr 
  • Opprette og ferdigstille ordre, samt dokumentasjon. 
  • Ansvar for egen servicebil og utstyr  
  • Oppdrag alene eller i større team

Hvem er så du? 

Da elektro-utfordringene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har fagbrev som elektriker. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for, men litt ekstra «elektriske» blir vi om du har erfaring med styring av lys og varme i bygg.

Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler. Vi ønsker at du har førerkort kl. B da du vil få egen servicebil ved behov. Vi ønsker et ordensmenneske med godt humør.  

Vi tilbyr deg:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Personforsikring og privat helseforsikring
  • Innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger
  • Utvikling gjennom kurs
  • Sosiale goder

 

God balanse mellom jobb og fritid  
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov. 

 

Virker dette spennende? Send inn din søknad.

Lyst til å vite mer om folka våre og hvordan det er å jobbe hos oss? Se her >> 

Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

 

Kontaktpersoner:

Per Skog Hansen

Avdelingssjef

90743676

per.skog-hansen@caverion.com