Servicetekniker elektro til Kristiansund

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker elektro til Kristiansund
Søknadsfrist:
21.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert i elektrofaget?  

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.  

Du vil få ansvar for:  

  • Mye kundekontakt - mange vil ringe deg direkte, og du står på favoritt-lista hos kunden 
  • Feilsøk og utbedring - alt fra bytting av stikk, til ombygging av operasjonssal, rehabilitering av kontorlokaler, eller kalibrering av produksjonsutstyr 
  • Opprette og ferdigstille ordre 
  • Prising av mindre jobber 
  • Ansvar for egen servicebil og utstyr  
  • Oppdrag alene eller i større team

Hvem er så du? 

Da elektro-utfordringene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har fagbrev/svennebrev. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for, men litt ekstra «elektriske» blir vi om du har erfaring med styring av lys og varme i bygg. Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler slavisk. Derfor må du ha førerkort kl. B da du vil få egen servicebil, og Caverionlogoen er veldig synlig. Ettersom du er en morgenfugl, vet vi at du har godt humør, er et ordensmenneske, og har en god dose samvittighet.  

 

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Ønsker du å jobbe med noe som påvirker fremtiden positivt? Send oss din søknad.

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Frank Jektvik

Produksjonsleder

91533330

frank.jektvik@caverion.com
Leif Ole Fredriksen

Avdelingsleder Kristiansund

+47 905 31 279