Servicetekniker kjøling i Kristiansund

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker kjøling i Kristiansund
Søknadsfrist:
16.05.2024
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Kristiansund

Er du vår nye servicetekniker innen kjøling?

At du leser dette betyr antakelig at du er servicetekniker og på utkikk etter ny jobb.

Eller kanskje du bare sonderer markedet, sjekker om det finnes noe som gjør deg litt ekstra varm om hjertet – det er jo ingen sak for deg å kjøle deg ned igjen?

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på?

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Lønna kan vi også matche – det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.

Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør vi det mer enn de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner her også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigst av alt, blir satset på – vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være best i ditt fag.

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet?

Nok om oss – hvem er du?

Du er en servicetekniker innen kjøling/klima eller elektro som trives med å forbedre omgivelsene til folk. I team og på egenhånd, enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller service.

Du bruker øra dine godt, slik at du forstår kunden og deres behov. Og du er like opptatt av godt innemiljø som av energieffektive løsninger. Kort sagt fokus på inneklima, helse, bærekraft og smarte løsninger.

Andre kvalifikasjoner vi tenker du må ha for å lykkes i rollen:

  • Erfaring med kulde og varmepumpeteknikk
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Interessert?

Caverion i Kristiansund består av 54 dyktige medarbeidere innenfor tekniske fagområder som elektro, automasjon, ventilasjon, rør, kjøling/IKT, internkontroll, sikkerhet og klima.  I avdelingen vår setter vi pris på og investerer i det gode sosiale arbeidsmiljøet. Vi arrangerer julebord og sommerbord hvert år og hvert andre år arrangerer vi utenlandstur for gjengen. Håper du vil bli en av folka våre. Selvfølgelig!

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Leif Ole Fredriksen

Avdelingssjef

+47 905 31 279

leif-ole.fredriksen@caverion.com
Parly Andre Hepsø

Produksjonsleder

95943683

Parly.hepso@caverion.com