Servicetekniker sikkerhet i Kristiansund

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker sikkerhet i Kristiansund
Søknadsfrist:
21.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Kristiansund

Hva har Forsvarsbygg, Politiet og Avinor til felles?

De er alle Secured by Caverion, som betyr at våre dyktige medarbeidere sikrer noen av Norges viktigste samfunnsfunksjoner. Kundene våre stoler på oss fordi våre over 200 dyktige sikkerhetseksperter fra Mandal i sør til Tromsø i nord har levert kvalitet i alle ledd. Vi jobber knallhardt for å være best i sikkerhetsfaget. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.   

Vil du bli en del av Norges kanskje dyktigste fagmiljø innen sikkerhet?

Med kontinuerlig kursing og sertifisering sørger vi for at våre medarbeidere er best innenfor sitt fagfelt, et komplisert fagområde som utvikler seg raskt. I tillegg er sikkerhetsfolka våre gode på å spørre og hjelpe hverandre til å løse utfordringer.

For den riktige kandidaten kan vi tilby et opplæringsløp innen adgangskontroll, ITV, brannalarmanlegg, kalkulasjon, prosjektering, kundeoppfølging m.m.

Du vil få ansvar for:

 • Mindre prosjekter, service, montasje, programmering idriftsettelser og vedlikehold
 • Utføre serviceoppdrag på innbruddsalarmanlegg, kameraovervåking og adgangskontroll
 • ServiFlex, årlige kontroller til faste kunder
 • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
 • Kalkulering og tilbudsarbeid
 • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
 • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Kompetansen vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:

 • Erfaring med; adgangskontroll, ITV, innbruddsalarm lås og beslag eller brannvarslingsanlegg
 • Fagbrev gruppe L er ønskelig, men ikke et krav
 • Fagbrev svakstrøm
 • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse
 • Erfaring fra montasje og service
 • Førerkort for personbil
 • Du må kunne sikkerhetsklareres for hemmelig
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Hvem er så du?

Da sikkerhetsutfordringene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har fagbrev. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for, og har du erfaring med programmering må vi "skru til sikringen" vår litt ekstra. Men, helt ærlig - noen kunder krever at du har rent rulleblad før du slipper til. Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler slavisk. Derfor må du ha førerkort kl. B da du vil få egen servicebil, og Caverion-logoen er veldig synlig. Ettersom du er en morgenfugl, vet vi at du har godt humør, er et ordensmenneske, og har en god dose samvittighet.  

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig. 

Personforsikring og privat helseforsikring, innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger og utvikling gjennom kurs.

God balanse mellom jobb og fritid  

Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen, se video om vårt likestillingsarbeid: Kvinner i Caverion. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov. 

Ønsker du å jobbe med noe som påvirker fremtiden positivt? Send oss din søknad!

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Frank Jektvik

Avdelingsleder Kristiansund

915 33 330

Leif Ole Fredriksen

+47 905 31 279