Vi søker Servicetekniker Elektro i Haugesund

Om stillingen
Tittel:
Vi søker Servicetekniker Elektro i Haugesund
Søknadsfrist:
30.09.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Haugesund

Er du teknikeren vi ser etter? Selvfølgelig!

At du leser dette betyr antakelig at du er servicetekniker/elektriker og på utkikk etter ny jobb. Eller kanskje du bare sonderer markedet, sjekker om det finnes noe som får hjertet til å banke litt ekstra?  

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på? 

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Lønna kan vi også matche – det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.   

Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør vi det mer enn de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.  

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner her også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigst av alt, blir satset på – vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være best i ditt fag.  

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet? 

Nok om oss – hvem er du? 

Du er en elektriker/servicetekniker elektro som trives med å forbedre omgivelsene til folk. I team og på egenhånd, enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller service. 

I tillegg til å bruke øra godt for å forstå kundens behov, har du et par brilliante hender som kan installere, inspisere, utbedre og vedlikeholde. Kort sagt mest mulig fiksing og minst mulig nedetid.  

Kompetanse vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:  

  • Fagbrev gruppe L 
  • Gjerne erfaring fra industri eller næringsbygg  
  • Førerkort kl. B 
  • Gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig  

Interessert?  

I vår avdeling på Haugesund er vi totalt 51 dyktige og engasjerte medarbeider som hver og en brenner for sitt fag. Avdelingen leverer tjenester innen elektro, klima, automasjon, renrom, rør, sikkerhet, AV og kjøling. Som elektriker hos oss får du en variert og fleksibel arbeidshverdag fylt med utfordrende tekniske problemstillinger sammen med dedikerte kollegaer.   

 

Kontaktpersoner:

Ståle Oldeide

AVdelingssjef

+ 47 976 26 055

stale.oldeide@caverion.com