Vil du være med å videreutvikle Caverion innen byggautomasjon og web-baserte SD-anlegg?

Om stillingen
Tittel:
Vil du være med å videreutvikle Caverion innen byggautomasjon og web-baserte SD-anlegg?
Søknadsfrist:
31.12.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Sandvika/Lier

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå etter dyktige prosjektingeniører innen byggautomasjon. Er du den vi ser etter? 

Caverion leverer web-baserte automasjons- og SD-anlegg til private næringsbygg og offentlige bygg med hovedfokus på energisparing. Våre anlegg er basert på Niagara-plattformen, og vi leverer komplette SD-anlegg med undersentraler og toppsystem fra Honeywell. Caverion leverer også «Caverion Drive» som er SD-anlegg basert på Distech. Vi har et betydelig utviklingsteam som utarbeider standarder til bruk i oppbygningen av SD-anlegg. Vi integrerer også tekniske systemer fra andre leverandører.

Som prosjektingeniør innenfor byggautomasjon vil du inngå i team Viken Vest Automasjon som i hovedsak arbeider med gjennomføring og leveranse av prosjekter av varierende størrelse, samt service og preventivt vedlikehold. Teamet samarbeider tett med Caverion Remote Center som fjernovervåker bygg. Vi garanterer deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, kollegaer som vil deg vel, gode personlige og faglige utviklingsmuligheter og et trygt og positivt arbeidsmiljø. Det du ikke kan når du begynner, får du opplæring i selvfølgelig! Vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin arbeidshverdag med stor grad av selvstendighet.

Nok om oss, hvem er du?
Som person er du kvalitet- og resultatbevisst, samtidig som du har lyst til å videreutvikle din eksisterende kunnskap. Vi ser for oss at du er selvstendig og handlekraftig, med stor grad av yrkesstolthet og nøyaktighet. Du bruker øra dine godt, slik at du forstår kunden og deres behov, og finner de beste løsningene for dem. Du trives å jobbe i team, men også selvstendig.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Prosjektering – utarbeide topologi, IO-lister, trekkelister og funksjonsbeskrivelser
 • Prosjektledelse av mindre prosjekter
 • Programmering av PLS/DDC-kontroller for automatisering av ventilasjonssystemer, kjøling, varmesentraler og romstyring
 • Noe arbeider i tavler og tekniske rom med igangkjøring og innregulering
 • Integrering av utstyr fra andre leverandører
 • Design av SD-bilder og programmering av toppsystem
 • Tegne tavleskjema og utarbeidelse av annen dokumentasjon

Kvalifikasjoner vi mener du bør ha for å lykkes i rollen:

 • Fagbrev som automatiker eller elektriker
 • Fagskoleutdannet eller høyere er en fordel
 • Erfaring fra programmering av kontrollere for automatisering
 • Kompetanse innen ventilasjon, kjøling, varme, varmepumper og energieffektivisering i næringsbygg vil være en stor fordel
 • Kjennskap til IKT er en fordel
 • Førerkort klasse B

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Milos Oljaca-Askeland

Avdelingsleder

+47 401 71 998