Er du vår nye servicetekniker innen ventilasjon? Selvfølgelig!

Om stillingen
Tittel:
Er du vår nye servicetekniker innen ventilasjon? Selvfølgelig!
Søknadsfrist:
28.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Oslo

Caverion Norge avdeling Oslo Service søker 5 nye serviceteknikere innen ventilasjon!

Vår avdeling i Oslo Service leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, IKT, rør, ventilasjon, automasjon og kjøling for bygg og industri. Vi er en høyt kompetent gjeng med brennende interesse for vårt fag! Vi ser for oss videre vekst og søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innenfor klima/ventilasjon. Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.

Hvorfor Caverion? 

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først. 


Dette vil du få ansvar for i rollen:

  • Service, feilsøkning, montasje og vedlikehold
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på? 

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. 
 
Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør vi det mer enn de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft. 

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner her også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigst av alt, blir satset på – vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være best i ditt fag.  

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet. 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er positiv, selvstendig og ansvarsfull i rollen som servicetekniker. I denne rollen er det også viktig at du er serviceorientert, er god til å se løsninger og trives med kundekontakt da du vil ha mye kontakt med våre kunder. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

  • Relevant erfaring fra service på ventilasjonsanlegg
  • Erfaring fra arbeid med kjøling/ventilasjon fra bygg/industri
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse
  • Komfortabel med smarttelefon/ Tablet/ PC som arbeidsverktøy 

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Fordeler med å jobbe i Caverion

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Øivind Svendsen

Avdelingsleder

913 18 033