Er du vår nye servicetekniker innen elektro? Selvfølgelig!

Om stillingen
Tittel:
Er du vår nye servicetekniker innen elektro? Selvfølgelig!
Søknadsfrist:
06.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Oslo

Vi i Caverion er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, energi, sikkerhet og mye mer. Vi søker nå etter en ny medarbeider i avdeling Oslo Service som ønsker å jobbe med elektro. I vår elektro-avdeling er vi i dag ca. 80 medarbeidere som hver og en brenner for vårt fag!

Vårt mål er å levere gjennomtenkte og tidsriktige installasjoner i bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex+, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag. Som en av Norges ledende entreprenører innen tekniske bygginstallasjoner er vi seriøse, solide og utviklingsorienterte. Caverion ligger helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø.

Hvorfor Caverion?

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

 • Utføre serviceoppdrag hos våre avtalekunder
 • Mersalg og utvikling av egen kundeportefølje
 • Serviceprosjekter, mulighet for bas-rolle i mindre prosjekter
 • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber iht. gjeldende regelverk
 • Samarbeid med øvrige fag/avdelinger i Caverion, lokalt og nasjonalt
 • Planlegging av egen hverdag, innkjøp av materiell og dialog med kunde frem til ferdigstilt oppdrag

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er motivert, kvalitetsbevisst og trives med faglige utfordringer. Du har stor grad av yrkesstolthet og er serviceinnstilt. I Caverion er vi mange dyktige medarbeidere som skal lykkes sammen og det er derfor viktig at du evner å arbeide i team, men at du også liker å jobbe selvstendig. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring: 

 • Fagbrev gr. L
 • Det er en fordel om du også har fagbrev gr. H
 • Førerkort klasse B
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese din søknad.

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Oddgeir Låksrud

Avdelingsleder

+47 952 79 994