Vil du jobbe med morgendagens løsninger innenfor el-lading?

Om stillingen
Tittel:
Vil du jobbe med morgendagens løsninger innenfor el-lading?
Søknadsfrist:
23.06.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Fredrikstad/ Sarpsborg/ Halden

Med elektrikerfagbrev, motivasjon og interesse gir vi deg mulighet til å utvikle deg! Vi tilbyr i rollen som servicetekniker innen E-mobility full opplæring og kurs i samarbeid med våre kunder og leverandører. 
E-mobility er et av Caverions store satsingsområder, og nå har du mulighet til å bli med på laget! Bil- og transportbransjen er under elektrifisering, og vi opplever økt etterspørsel for lademuligheter hos våre kunder. Installasjon og vedlikehold av ladestasjoner krever omfattende teknisk ekspertise og vi i Caverion har mange års erfaring med bygging og vedlikehold av ladeinfrastruktur (AC-lading, samt DC hurtig- og lynlading). 

Vår avdeling Østfold Syd består av 90 medarbeidere i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Vi leverer tjenester innen elektro, sikkerhet, klima, rør og e-mobility. På bakgrunn av økende oppdragsmengde og vekst ser vi etter en tekniker til vårt E-mobility team. Ønsker du å jobbe med drift og installasjon av ladestasjoner - da er dette jobben for deg! 

Kom til saken, tenker du kanskje nå - hva har dere å by på? 
Vel, vi garanterer deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, kollegaer som vil deg vel, konkurransedyktig lønn, gode personlige og faglige utviklingsmuligheter, og et trygt og positivt arbeidsmiljø i et bærekraftig og fremtidsrettet selskap. Vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin arbeidshverdag med stor grad av selvstendighet.

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for: 

  • Serviceoppdrag hos våre nasjonale og internasjonale avtalekunder
  • Serviceprosjekter (AC- og DC lading)
  • Montasje og vedlikehold
  • Oppfølging av egne kunder
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Som tekniker innen vårt fagfelt E-mobility vil du delta i installasjon og reprasjon av større ladestasjoner, samt service og ettermarked på offentlige og private ladestatsjoner.  

Nok om oss - hvem er så du? 
Vi ser for oss at du er en selvstendig og erfaren montør, gjerne med erfaring innenfor ladejobber. Du må ha fagbrev gruppe L, gjerne også gruppe H - men dette er ikke et krav. Samtidig må du ha god forståelse innenfor feilsøking, og håndtering av programmering til forskjellige type ladere.

Ellers bruker du øra dine godt, slik at du forstår kunden og deres behov, og finner de beste løsningene for dem. Du trives å jobbe i team, men også selvstendig, samtidig som du er opptatt av kvalitet- og sluttresultat. Du må beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. 

 

 

 

Kontaktpersoner:

Øyvind Huth

Faglig ansvarlig Elektro

+47 992 95 464