Servicetekniker Sikkerhet, Viken Vest

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Sikkerhet, Viken Vest
Søknadsfrist:
19.06.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Drammen/Lier

Vil du sikre noen av Norges viktigste samfunnsfunksjoner? Vi søker servicetekniker Sikkerhet i vår avdeling Viken Vest!
Avdeling Viken Vest består av 70 medarbeidere. Vi leverer tjenester innen sikkerhet, rør, automasjon, klima og elektro. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter en Servicetekniker innen Sikkerhet. Dine hovedoppgaver vil være brannvarsling og sikkerhet, men på bakgrunn av at vi er en serviceavdeling må du også ha fagbrev, gruppe L.

Kom til saken, tenker du kanskje nå - hva har dere å by på? 
Vel, vi garanterer deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, kollegaer som vil deg vel, og et trygt og positivt arbeidsmiljø i et bærekraftig og fremtidsrettet selskap. Vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin egen arbeidshverdag. Samtidig som du blir en del av vår lokale avdeling Viken Vest, så blir du også en del av et stort konsern med utviklingsmuligheter. Sikkerhet er et komplisert fagområde som utvikler seg raskt. Med kontinuerlig kursing og sertifisering sørger vi for at våre medarbeidere er best innenfor sitt fagfelt gjennom vår digitale læringsplattform, Caverion Campus.

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Hvem er så du? 
Vi ser etter deg som evner å arbeide i team, men som også liker å jobbe selvstendig. Du er kvalitet- og resultatbevisst, og trives med faglig utfordringer. Du er en person som bruker øra dine godt, slik at du forstår kunden og deres behov, og finner de beste løsningene for dem. Behersker norsk skriftlig og muntlig.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Mindre serviceprosjekter innenfor service, montasje, programmering, idriftsettelser og vedlikehold.
 • Utføre serviceoppdrag på brannalarmanlegg, nødlysanlegg og andre sikkerhetsanlegg, samt sterkstrøm ved behov.
 • ServiFlex - årlige kontroller på sikkerhetsanlegg, til faste kunder.
 • Kundeoppfølging gjennom vedlikehold
 • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
 • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Kompetansen vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:

 • Krav om fagbrev gruppe L
 • Fagbrev svakstrøm/telekommunikasjonsmontør (ønskelig, men ikke et krav)
 • Erfaring med sikkerhetsleveranser innenfor brannvarslingsanlegg, nødlysanlegg, adgangskontroll, innbruddsalarm og fiber 
 • FG-750 sertifisering (ønskelig, men ikke et krav)
 • Førerkort for personbil

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Lars Christian Hansen

Servicesjef

+47 915 33 627