Du er vår nye prosjektleder innen klima. Selvfølgelig!

Om stillingen
Tittel:
Du er vår nye prosjektleder innen klima. Selvfølgelig!
Søknadsfrist:
10.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Orkanger

Liker å ta beslutninger? Beslutt å lese denne stillingsannonsen, da vel! 

At du leser dette betyr antakelig at du er på utkikk etter jobb som prosjektleder. Eller kanskje du bare sonderer markedet, sjekker om det finnes noen prosjekter der ute du kan lose trygt i havn? Vi stoler på din evne til å ta gode beslutninger og håper du beslutter å lese videre.  

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på? 

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Lønna kan vi også matche – det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.  

Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør vi det mer enn de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.  

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner der også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigst av alt, blir satset på – vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag.  

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet? 

Nok om oss – hvem er du? 

Du er utdannet ingeniør/ved teknisk fagskole og har relevant erfaring innen ventilasjon. Du trives med å forbedre omgivelsene til folk, enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller service. 

Du er allsidig som en multitool: du behersker det å skaffe og lede prosjekter fra a til å, samtidig som du sørger for at teamet leverer som forventet, til avtalt tid. Og pris. Du bruker også øra dine godt for å forstå kundens behov og du setter sikkerhet foran. Alltid.  

Interessert?  

Caverion i Orkanger består av 60 dyktige medarbeidere innenfor tekniske fagområder som elektro, automasjon, ventilasjon, rør, kjøling/IKT, internkontroll, sikkerhet og klima.

Vi setter pris på det gode arbeidsmiljøet og har både julebord, sommerbord og flere årlige sosiale arrangement. Håper du vil bli en av folka våre. Selvfølgelig!  

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Jens Olav Wikan

Avdelingleder Orkanger

jens-olav.wikan@caverion.com
Jonny Bakken

Fagansvarlig og prosjektsjef

JONNY.BAKKEN@CAVERION.COM