Servicetekniker Ventilasjon

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Ventilasjon
Søknadsfrist:
15.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Jessheim

Vi i Caverion er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, energi, sikkerhet og mye mer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og trenger nå en servicetekniker innen ventilasjon som vil bli en del av folka våre. I denne stillingen vil du hovedsakelig jobbe på Oslo Lufthavn, som er en av våre største rammeavtalekunder. 

I vår avdeling på Jessheim er vi 42 dyktige og engasjerte medarbeider som hver og en brenner for våre fagområder. Seks av våre medarbeidere jobber innen klima. Som en av Norges ledende entreprenører innen tekniske bygginstallasjoner er vi seriøse, solide og utviklingsorienterte. Caverion ligger helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø.

Hvorfor Caverion?

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

  • Serviceoppdrag for en av avdelingens største rammeavtalekunde 
  • Servicearbeid i små og mellomstore prosjekter
  • Drift, vedlikehold på eksisterende anlegg
  • Kommunikasjon mot kunder og serviceleder

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er positiv, selvstendig og ansvarsfull i rollen som servicetekniker. I denne rollen er det også viktig at du er serviceorientert, er god til å se løsninger og trives med kundekontakt da du vil ha mye kontakt med våre kunder. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

  • Erfaring som servicetekniker på ventilasjon
  • Interesse og kompetanse innenfor mekanikk
  • Evne og lyst til å sette seg inn i nye oppgaver
  • Førerkort klasse B
  • Generelle IT-kunnskaper samt være komfortabel med smarttelefon/tablet/PC som arbeidsverktøy, da dette er noe vi bruker aktivt.

Ønsker du å lese mer om oss og folka våre? Les mer om oss her! >>

Virker dette interessant? Send oss gjerne en søknad. 

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Svein Roger Stamnestrø

Prosjektleder

+47 458 32 904