Prosjektleder Klima

Om stillingen
Tittel:
Prosjektleder Klima
Søknadsfrist:
31.12.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Halden

Caverion Østfold Syd søker engasjert Prosjektleder innen klima!
På grunn av økt oppdragsmengde og ambisjon om videre vekst ønsker vi å styrke vår organisasjon med en prosjektleder innfor klima i vår avdeling Østfold Syd. Vår avdeling Østfold Syd består i dag av 100 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene klima, elektro og sikkerhet. Vi har kontorer i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad. 

La oss droppe å gå rundt grøten, dette kan vi tilby deg i Caverion:

 1. Vi blir gode sammen
  Din stemme, dine erfaringer og vilje til forbedringer vil få all støtte og back-up. Vi er en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre på tvers av fag og floker.
 2. Selvstendig arbeidshverdag
  Hos oss er arbeidshverdagen variert, og vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin egen arbeidshverdag.
 3. Caverion Campus
  Utvikling og kompetanseheving er en naturlig del av vår hverdag. I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform Caverion Campus, sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag.
 4. Karrierestige
  Finner du ut om noen år at du har lyst til å gjøre noe annet i Caverion, er ikke karrierestigen noe vi har gjemt unna på mørkloftet.
 5. Av med arbeidshanskene
  I vår avdeling vil du bli møtt av vårt gode arbeidsmiljø og en hyggelig og uformell kultur der takhøyden er høy. Vi er opptatt samhold og samarbeid, og tar gjerne en felles kaffekopp før vi går i gang med dagens gjøremål. Akkurat nå trener deler av avdelingen til Holmekollstaffeten, og vi er innom klatreparken med jevne mellomrom. Vi i Østfold Syd er også opptatt av å fremme yrkesfag og arrangerer derfor også Åpen dag for ungdomsskolelever. 
 6. Caverions medarbeidergaranti
  Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Du vil få en arbeidshverdag som er fylt med utfordrende arbeidsoppgaver sammen med gode og kompetente kollegaer.

Les mer om folka våre og din fremtidige kollega her!

Dette vil du få ansvar for:

 • Prosjektledelse og ansvar for kundeportefølje
 • Salg, kalkulere og prosjektere anlegg
 • Ansvarlig for gjennomføring og levering av prosjekt og serviceoppdrag i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav
 • Ansvarlig for HMS i prosjektene
 • Lytte til kunden, forstå og gi råd og beste løsning for kunden
 • Bidra med din kompetanse i et teknisk flerfaglig miljø
 • Bygge gode relasjoner med kunde, offentlige myndigheter og medarbeidere

Kompetansen vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:
Vi har ikke en lang liste med kompetansekrav, men vi ser for oss at du har høyere utdanning innen teknikse fag. Vi ser også på det som positivt at du har erfaring med digitale vektøy og har god systemforståelse, samt et ønske og interesse for å jobbe med bærekraftige løsninger.

Vi ser etter deg som har interesse for fagområdene våre og som er serviceinnstilt, kvalitet- og resultatsfokusert og god på menneskelig relasjoner. I tillegg evner du å se løsninger der andre ser problemer.

Arbeidsstedet for stillingen er Halden. 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tor Egil Elnes

Project Manager Service

+47 908 66 501