Prosjektleder Elektro Industri

Om stillingen
Tittel:
Prosjektleder Elektro Industri
Søknadsfrist:
30.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Halden

På grunn av økt oppdragsmengde og ambisjon om videre vekst ønsker vi å styrke vår organisasjon med en prosjektleder innenfor elektro industri i vår avdeling Østfold Syd. Har du lyst til å utgjøre en forskjell?

Vår avdeling Østfold Syd består i dag av 100 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, klima og sikkerhet. Vi har kontorer i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad. Som prosjektleder i Caverion er du en del av noe større enn et prosjekt eller et serviceoppdrag. Du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på?
Du får et godt arbeidsmiljø i en trygg bedrift. Du blir en del av et team hvor det er høy takhøyde og latteren sitter løst. Vi er opptatt samhold og samarbeid, og tar gjerne en felles kaffekopp før vi går i gang med dagens gjøremål. Akkurat nå trener deler av avdelingen til Holmenkollstaffeten, og vi er også innom klatreparken med jevne mellomrom.

Vi kan tilby deg en variert arbeidshverdag hvor fag og utvikling er i fokus. I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Finner du ut om noen år at du har lyst til å gjøre noe annet i Caverion, er ikke karrierestigen noe vi har gjemt unna på mørkloftet. Vi har nemlig profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform, Caverion Campus, sikrer kurs og sertifiseringer du trenger får å være front i ditt fag. Vi i Østfold Syd er også opptatt av å fremme yrkesfag og arrangerer derfor også Åpen dag for ungdomsskolelever. 

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Prosjektledelse og ansvar for kundeportefølje
 • Salg, kalkulere og prosjektere anlegg
 • Ansvarlig for gjennomføring og levering av prosjekt i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav
 • Ansvarlig for HMS i prosjektene
 • Lytte til kunden, forstå og gi råd og beste løsning for kunden
 • Bidra med din kompetanse i et teknisk flerfaglig miljø
 • Bygge gode relasjoner med kunde, offentlige myndigheter og medarbeidere

Vi setter Folka Våre fremst, så en av dine viktigste oppgaver vil være å sørge for at folka våre lykkes.

Les mer om folka våre og din fremtidige kollega her! 

Kompetansen vi mener du bør ha for å lykkes i rollen:

 • Relevant høyere elektroutdanning, tekniske fagskole eller ingeniørutdannelse
 • 2-5 års bransjeerfaring
 • Erfaring med digitale verktøy
 • Sterk forretningsorientering og evne til å se nye muligheter i markedet

Hvem er så du?
Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, selvstendig og ansvarsfull. Du er kvalitet- og resultatbevisst, samtidig som du evner å se løsninger der andre ser problemer.

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tor Egil Elnes

Project Manager Service

+47 908 66 501