Automasjonstekniker

Om stillingen
Tittel:
Automasjonstekniker
Søknadsfrist:
13.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Gjøvik

Vi i Caverion er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, energi, sikkerhet og mye mer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og trenger nå en automasjonstekniker som vil bli en del av folka våre.

I vår avdeling på Gjøvik er vi 58 dyktige og engasjerte medarbeider som hver og en brenner for vårt fag. Syv av medarbeiderne våre jobber innen automasjon og leverer tjenester til VA, industri, prosess og byggautomasjon. Som en av Norges ledende entreprenører innen tekniske bygginstallasjoner er vi seriøse, solide og utviklingsorienterte. Caverion ligger helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø.

Hvorfor Caverion?

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

  • Gjennomføring av automasjonsleveranser, inkludert service og vedlikehold
  • Feilsøke, reparere og forbedre anlegg
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg

Hvem er du?

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er serviceorientert og trives med mye kundekontakt. I rollen som automasjonstekniker er det viktig at du også har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø.

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

  • Fagbrev innen automasjon eller elektro gruppe L
  • Erfaring fra service, montasje og vedlikehold
  • Førerkort klasse B
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

 

Interessert i å lese mer om oss og folka våre? Ta en titt her!

 

Kontaktpersoner:

Jørn Børresen

Avdelingssjef

+47 908 80 581

Jørn Karlsen

Prosjektleder Automasjon

+47 992 81 890