Ventilasjonsmontør

Om stillingen
Tittel:
Ventilasjonsmontør
Søknadsfrist:
31.05.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Askim

Vår avdeling i Askim består i dag av 70 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, klima, automasjon, sikkerhet og kjøling. Nå søker vi en ventilasjonsmontør som har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen - er du den vi ser etter? 

I vår avdeling vil du bli møtt av vårt gode arbeidsmiljø og en hyggelig og uformell kultur der takhøyden er høy. Samtidig vil du bli en del av et team hvor fag og utvikling er i fokus. Vi er opptatt samhold og samarbeid, og tar gjerne en felles kaffekopp før vi går i gang med dagens gjøremål. Caverion Askim har nemlig flere ganger blitt kåret til en av de beste avdelingene i Caverion med fokus på HMS, et godt arbeidsmiljø og dyktige ansatte med høy kompetanse.

Som ventilasjonsmontør hos oss vil du bli en del av et tverrfaglig miljø der godt samarbeid er en selvfølge og arbeidshverdagen er variert. Vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin arbeidshverdag med stor grad av selvstendighet. Utvikling og kompetanseheving er en naturlig del av vår hverdag, da vi blant annet tilbyr interne kurs og sertifiseringer gjennom Caverion Campus. Du får i tillegg et nettverk av fagfolk i 10 andre land.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Installasjon og ombygging av ventilasjonstekniske installasjoner
  • Koordinere dine egne dager, med tanke på oppdrag og bestilling av materiell
  • Oppdrag alene eller i større team
  • Ansvar for egen servicebil og utstyr
  • Mulighet til å utvikle seg til bas/anleggsleder

Kompetansen vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:

  • Du har relevant fagbrev eller erfaring fra byggbransjen
  • Du har førekort for personbil klasse B, samt ønskelig med BE 
  • Du behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Du har erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

Hvem er så du? 
Vi søker deg som er positiv, engasjert og har den rette kompetansen for stillingen. Serviceinnstilling, nøyaktighet og yrkesstolthet er faktorer som du kjenner deg igjen i. På bakgrunn av at arbeidet innebærer mye kundekontakt er det viktig at du trives med dette, samtidig som du er kvalitetsfokusert.

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Jens Håkon Aamodt

Avdelingssjef

+47 911 08 021