Kuldemontør

Om stillingen
Tittel:
Kuldemontør
Søknadsfrist:
31.05.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Follo

Er du kuldemontøren vi ser etter? Selvfølgelig!
At du leser dette betyr antakelig at du både er kuldemontør og på utkikk etter ny jobb. Eller kanskje du bare sonderer markedet, sjekker om det finnes noe som gjør deg litt ekstra varm om hjertet – det er jo ingen sak for deg å kjøle deg ned igjen.

Vår avdeling i Askim/Follo består i dag av 70 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, klima, automasjon, sikkerhet og kjøling - og nå ser vi etter deg som er kuldemontør! 

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på?
Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø i en trygg bedrift. Vi er opptatt samhold og samarbeid, og tar gjerne en felles kaffekopp før vi går i gang med dagens gjøremål. Caverion Askim har nemlig flere ganger blitt kåret til en av de beste avdelingene i Caverion med fokus på HMS, et godt arbeidsmiljø og dyktige ansatte med høy kompetanse. Lønna kan vi også matche – det er det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.

Og så er det faget, da. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, med over 2000 ansatte i hele landet, gjør vi det mer enn de fleste. 

Kompetanse og utvikling? Store ambisjoner der også. Vi kaller oss faktisk et talent- og kompetansehus: et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag, og, viktigst av alt, blir satset på.

Men det vi tenker aller størst om, det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: det er folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet?

Nok om oss –  hvem er du?
Du er kuldemontør og  du brenner for – dvs. kjøler ned – faget ditt og du er stolt av å jobbe med å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever, enten det er et nybygg-prosjekt, et rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag. Du bruker øra dine godt, slik at du forstår kunden og deres behov – og finner de beste løsningene for dem. Og du er like opptatt av hva som skal til for et godt innemiljø som av hvordan skape de mest energieffektive løsningene. Kort sagt fokus på inneklima, helse, bærekraft og smarte løsninger.

Kvalifikasjoner vi mener du bør ha for å lykkes i stillingen
Vi har ikke en lang liste med krav til kompetanser, men vi trenger at du har fagbrev som kulde- og varmepumpemontør eller er kjølemaskinist. Og er F-gass sertifisert.

Dette vil du få ansvar for i stillingen:

  • Service, montasje, feilsøking og vedlikehold, hovedsakelig innen næringsbygg og industri
  • Levere skreddersydde løsninger til våre kunder
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø
  • Tett kommunikasjon med våre kunder
  • Koordinere dine egne dager, med tanke på oppdrag og bestilling av materiell
  • Oppfølging av faste kunder

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Jens Håkon Aamodt

Avdelingssjef

+47 911 08 021