Prosjektleder Elektro

Om stillingen
Tittel:
Prosjektleder Elektro
Søknadsfrist:
21.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Askim

Caverion Askim søker ny prosjektleder elektro! Er du den vi ser etter?
Vår avdeling i Askim består i dag av 70 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, klima, automasjon, sikkerhet og kjøling. Vi har en spennende mulighet som prosjektleder for elektro i vår prosjekt avdeling i Askim. Høres dette interessant ut?

I vår avdeling vil du bli møtt av vårt gode arbeidsmiljø og en hyggelig og uformell kultur der takhøyden er høy. Samtidig vil du bli en del av et team hvor fag og utvikling er i fokus. Vi er opptatt samhold og samarbeid, og tar gjerne en felles kaffekopp før vi går i gang med dagens gjøremål. Caverion Askim har nemlig flere ganger blitt kåret til en av de beste avdelingene i Caverion med fokus på HMS, et godt arbeidsmiljø og dyktige ansatte med høy kompetanse.

Som Prosjektleder Elektro vil du bli en del av et tverrfaglig miljø der godt samarbeid er en selvfølge og arbeidshverdagen er variert. Vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin arbeidshverdag med stor grad av selvstendighet. Utvikling og kompetanseheving er en naturlig del av vår hverdag, da vi blant annet tilbyr interne kurs og sertifiseringer gjennom Caverion Campus. Du får i tillegg et nettverk av fagfolk i 10 andre land.

Varierte arbeidsdager med ansvar og oppgaver:

 • Prosjektledelse og ansvar for kundeportefølje
 • Salg, kalkulere og prosjektere anlegg
 • Ansvarlig for gjennomføring og levering av prosjekt i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav
 • Ansvarlig for HMS i prosjektene
 • Lytte til kunden, forstå og gi råd og beste løsning for kunden
 • Bidra med din kompetanse i et teknisk flerfaglig miljø
 • Bygge gode relasjoner med kunde, offentlige myndigheter og medarbeidere

Kvalifikasjoner vi mener du bør ha for å lykkes i rollen:

 • Relevant høyere elektroutdanning/teknisk fagskole eller ingeniørhøgskole. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
 • Solid bransjeerfaring fra bygg/næring/industri
 • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse (Autocad/Revit)
 • Førerkort for personbil
 • Kremmerånd
 • Sterk forretningsorientering og evne til å se nye muligheter i markedet

Personlige egenskaper vi mener du må ha for å trives hos oss
Vi ser etter deg som har interesse for fagområdene våre og som er serviceinnstilt, kvalitetsfokusert og god på menneskelig relasjoner. I tillegg evner du å se løsninger der andre ser problemer.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Caverions medarbeidergaranti

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Jens Håkon Aamodt

Avdelinssjef, Askim

+47 911 08 021