Servicetekniker Elektro

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Elektro
Søknadsfrist:
09.07.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Jessheim

Caverion Norge avdeling Jessheim søker Servicetekniker Elektro som vil gjøre en forskjell

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert i elektrofaget?   

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.  

Hvorfor Caverion?

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

  • Serviceoppdrag hos våre avtalekunder
  • Serviceprosjekter
  • Montasje og vedlikehold
  • Oppfølging av egne kunder
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber

Hvem er du?

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er opptatt av å levere kvalitet, trives med faglige utfordringer og er serviceinnstilt. I rollen som servicetekniker er det viktig at du evner å arbeide i team, men også liker å jobbe selvstendig. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse:

  • Fagbrev gr. L
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Fordeler med å jobbe i Caverion

Les mer om hvordan det er å jobbe i Caverion her>>

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Håkon Norvald Jacobsen

Avdelingssjef

+47 909 53 520

Sjur Eivind Kilde

Servicesjef

+47 915 33 328