Ventilasjonsmontør

Om stillingen
Tittel:
Ventilasjonsmontør
Søknadsfrist:
13.02.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Annet

 Caverion Stavanger søker ventilasjonsmontør

Stavanger prosjekt dekker markedsområde Stavangerregionen, vi er 70 personer som alle jobber mot ett felles mål, fornøyde kunder. Vi utfører nå prosjekter som K8, et 16-etasjers miljøsertifisert næringsbygg i Stavanger sentrum, samt flere kombinasjonsbygg i distriktet. Dette er store, tekniske utfordrende og spennende prosjekter vi trenger dyktige folk til å bidra i på alle nivå. 

Vi leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene AV, elektro, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, hyggelig uformell kultur, samt gode muligheter for faglig og personlig utvikling. 

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert?  

Vi er i vekst, har økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige ventilasjonsmontører

Drives du av å få ting til å fungere? Finne løsninger for kunder som gir kvalitet og merverdi med din faglige kompetanse?

Vi jobber knallhardt for å levere de beste klimaløsninger, og trenger flere gode hender og hoder til å montere, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Caverion bryr seg om sine medarbeider og deres utvikling, og bidrar til kompetanseheving.

 Du vil få ansvar for:  

 • Installasjon og ombygging av ventilasjonstekniske installasjoner
 • Koordinere din egen dag, med tanke på oppdrag og bestilling av materiell
 • Oppdrag alene eller i større team
 • Ansvar for servicebil og utstyr  
 • Ferdigstille ordre og utarbeide nødvendig dokumentasjon
 • Kundekontakt for å finne gode løsninger

Hvem er så du? 

Da ventilasjonsutfordringene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har fagbrev eller relevant erfaring med ventilasjonsmontasje. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for.

Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler. Vi ønsker at du har førerkort kl. B da du vil få egen servicebil ved behov. Vi ønsker et ordensmenneske med godt humør.  

 

Vi tilbyr deg:

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Personforsikring og privat helseforsikring
 • Innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger
 • Utvikling gjennom kurs
 • Sosiale goder

 

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb er i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Personforsikring og privat helseforsikring, innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger og utvikling gjennom kurs.

Ønsker du å jobbe med noe som påvirker fremtiden positivt? Send oss din søknad. 

God balanse mellom jobb og fritid  
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov. 

 

Virker dette spennende? Send inn din søknad.

Lyst til å vite mer om folka våre og hvordan det er å jobbe hos oss? 

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Gyrid Frølich

HR Business Partner

93873169

gyrid.frolich@caverion.com
Terje Monsen

Avdelingssjef

+47 951 99 905

terje.monsen@caverion.com