Elektriker

Om stillingen
Tittel:
Elektriker
Søknadsfrist:
19.02.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Fredrikstad/ Sarpsborg/ Halden

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert i elektrofaget?  
Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.  

Som industrielektriker hos oss har du direkte kundekontakt med varierte arbeidsoppgaver fra prosjekter, akuttoppdrag og serviceoppdrag. Du vil inngå og bli en del av vårt gode arbeidsmiljø, med en hyggelig og uformell kultur. Østfold Syd dekker markedsområde langs E6 fra Svinesund i sør til Vinterbro i nord. Vi er 100 personer som alle jobber mot ett felles mål, fornøyde kunder. Vi er lokalisert i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Vi betjener alle tekniske fag og ser nå etter flere personer som kan hjelpe oss med å utvikle oss videre innenfor industrien. 

Ansvarsområder: 

  • Installasjon av nye elektrotekniske anlegg for næring og industri
  • Utvidelse og endring av eksisterende elektrotekniske anlegg
  • Feilsøking og reparasjoner på elektrotekniske anlegg
  • Dokumentasjon av utførte oppdrag
  • Være en bidragsyter i et flerfaglig miljø
  • Kommunikasjon med kunder

Kompetansen vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:

  • Fagbrev som elektriker, evt automatiker/energimontør
  • Erfaring fra næring og industri 
  • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl. B.

Hvem er så du? 
Da elektro-utfordringene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har fagbrev/svennebrev. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for, men litt ekstra «elektriske» blir vi om du har erfaring med styring av lys og varme i bygg. Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler slavisk. Derfor må du ha førerkort kl. B da du vil få egen servicebil, og Caverionlogoen er veldig synlig. Ettersom du er en morgenfugl, vet vi at du har godt humør, er et ordensmenneske, og har en god dose samvittighet.  

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Ønsker du å jobbe med noe som påvirker fremtiden positivt? Send oss din søknad.

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tor Egil Elnes

Project Manager Service

+47 908 66 501