Ta ditt neste karrieresteg hos Caverion! Vi søker Prosjektleder Rør

Om stillingen
Tittel:
Ta ditt neste karrieresteg hos Caverion! Vi søker Prosjektleder Rør
Søknadsfrist:
16.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Førde

Caverion i Førde består av 60 dyktige medarbeidere som jobber med service og mindre prosjekter hovedsakelig innen elektro, rør, ventilasjon, kjøling og sikkerhet. Nå ser vi etter deg som er prosjektleder med relevant bakgrunn fra bransjen. Er du vår nye prosjektleder innen Rør?

Er du god på å få Rør-folk til å jobbe sammen og skape gode resultater for kunden?  

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å planlegge, kalkulere og lede serviceprosjekter innen rør. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre best mulig flyt for folka våre som utfører jobben hos kunden. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.  

Du vil få ansvar for:  

  •  Lede prosjektene fra tilbud til overlevering 
  •  Noe prosjektering av mindre VVS-anlegg
  •  Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
  •  HMS-ansvar i egne prosjekter
  •  Teamleder for rørleggere i avdelingen

Kompetanse vi mener at du bør ha for å lykkes i rollen:

 

  • Ingeniørutdanning eller teknisk fagskole. Relevant og lang erfaring fra byggbransjen kan kompensere for krav om formell kompetanse.  
  • Erfaring med varme, sanitær og sprinkleranlegg
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse
  • Førerkort for personbil
  • Behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig


Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Personforsikring og privat helseforsikring, innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger og utvikling gjennom kurs.

Virker dette spennende? Send oss din søknad.

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Harald Aam

Avdelingsleder Førde

+47 917 16 006

harald.aam@caverion.com