Prosjekttekniker/Montør Sikkerhet

Om stillingen
Tittel:
Prosjekttekniker/Montør Sikkerhet
Søknadsfrist:
23.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Oslo

Caverion Norge avdeling Oslo Service søker Prosjekttekniker/Montør innen Sikkerhet som vil gjøre en forskjell  

Vi opplever nå stor etterspørsel etter våre tjenester og trenger nå en Prosjekttekniker/Montør som kan bidra med montasje av blant annet adgangskontroll, ITV, innbruddsalarm, lås og beslag på våre prosjekter. 

Avdelingen i Oslo Service består av over 200 kompetente og serviceinnstilte medarbeidere, som jobber med fagdisipliner som AV, elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling. Hos oss blir du en del av et arbeidsmiljø som er preget av åpenhet, tverrfaglighet og gode muligheter for faglig utvikling. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.

Hvorfor Caverion?
Som medarbeider hos oss er du en del av noe som er større enn et nybygg-prosjekt, rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag – du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell, du betyr noe. 

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Dette vil du få ansvar for:

  • Mindre prosjekter, montasje
  • Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er opptatt av å levere kvalitet og er motivert og nøyaktig i arbeidet. I rollen som montør evner du å arbeide i team, men liker også å arbeide selvstendig. 

Vi ser også for oss at du har følgende erfaring og kompentanse:

  • Erfaring med montasje av; adgangskontroll, ITV, innbruddsalarm, lås og beslag
  • Fagbrev svakstrøm, fordel men ingen krav
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse
  • Førerkort for personbil
  • Du bør kunne sikkerhetsklareres via Nasjonale Sikkerhetsmyndigheter (hemmelig)
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig 

 

Les mer om hvordan det er å jobbe i Caverion her>>

Høres dette ut som noe for deg? Send oss gjerne en søknad. 

Kontaktpersoner:

John-Andre Eknes

Avdelingsleder

+47 900 26 090