Servicetekniker, Elektro

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker, Elektro
Søknadsfrist:
31.03.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Porsgrunn

Har du fagbrev som elektriker, og ønsker nye utfordringer og kompetanseutvikling?

Vi tilbyr flere muligheter for faglig utvikling!

Emobility er et av Caverions store satsingsområder! Bil- og transportbransjen er under elektrifisering, og vi opplever økt etterspørsel for lademuligheter hos våre kunder. Installasjon og vedlikehold av ladestasjoner krever omfattende teknisk ekspertise. Vi har en unik posisjon i markedet ift DC lading (hurtig/lyn lading) langs vei for sentrale utbyggere. Med elektrikerfagbrev, motivasjon og interesse gir vi deg god opplæring, kursing og mulighet for å utvikle deg!

Caverion Vestfold Telemark består av 3 lokasjoner: Tønsberg, Porsgrunn og Skien. Vi er en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre på tvers av fag. For det er nemlig hverdagen vår å løse utfordringer hos våre kunder, altså være motiverende serviceinnstilt. Da vi jobber knallhardt for å være best i serviceklassen, trenger vi flere gode hender.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Nyinstallasjon, feilsøk og utbedring hos våre næringsliv kunder
  • E-mobility og andre serviceoppdrag
  • Prising og oppfølging av egne oppdrag
  • Kundeoppfølging
  • Ansvar for egen servicebil og utstyr
  • Oppdrag alene eller i team – primært i Telemark, men også i Vestfold.


Kompetansen vi mener du bør ha for å lykkes i rollen: 

  • Fagbrev elektriker gr. L
  • Behersker lover og forskrifter
  • Førerkort klasse B

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion får du:

Caverion medarbeidergaranti


God balanse mellom jobb og fritid
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov.


Livene våre formes av alt det vi bygger rundt oss. Ved å skape smarte og bærekraftige bygg og byer, sikrer vi produktivitet og trivsel for mennesker, der de jobber, lever og reiser. Vi er fagfolk som bruker vår kunnskap til å forbedre sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger, jernbane, flyplasser og kontorbygg. Vi har kompetanse gjennom hele livssyklusen til bygg, industri og infrastruktur. Vi leverer alltid høyeste kvalitet, om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg.

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Ole Markussen

Avdelingsleder/Teamleder

+47 952 79 704