Caverion Norge søker Serviceteknikere innen Rør

Om stillingen
Tittel:
Caverion Norge søker Serviceteknikere innen Rør
Søknadsfrist:
20.10.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Oslo

Er du en erfaren rørlegger med svennebrev som er på jakt etter nye utfordringer? Caverion Norge avdeling Oslo Service søker 5 nye rørleggere!

Caverion Norge avdeling Oslo Service søker nye servicetekniker innen rør som kan være med å styrke vår VVS-avdeling. I denne stillingen vil du jobbe med blant annet service, montasje og vedlikehold av anlegg innen næringsbygg og industri, samt følge opp serviceavtaler hos våre eksisterende kunder. I denne rollen ser vi etter deg som har minimum fem års erfaring og svennebrev som rørlegger. 

Vår avdeling i Oslo leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, IKT, rør, ventilasjon, automasjon og kjøling for bygg og industri. Vi er en høyt kompetent gjeng med brennende interesse for vårt fag! Vi har i dag 15 dyktige medarbeidere som jobber innen rør. 

Hvorfor Caverion?
Som medarbeider hos oss er du en del av noe som er større enn et nybygg-prosjekt, rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag – du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell, du betyr noe. 

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være:

 • Service, montasje og vedlikehold innen næringsbygg og industri
 • Oppfølging av våre serviceavtaler på varmeanlegg og sprinkleranlegg
 • Oppfølging og styring av mindre oppdrag.
 • Utarbeide skreddersydde løsninger i samarbeid med dine kunder
 • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø
 • Kundekontakt

Hvem er du?

Ettersom du i rollen som servicetekniker vil jobbe direkte med våre kunder ser vi for oss at du er serviceorientert og trives med mye kundekontakt. Du er ryddig og kvalitetsfokusert i arbeidet og mestre flere oppgaver samtidig. I Caverion er vi mange dyktige medarbeider som skal lykkes sammen, og det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

 • Svennebrev som rørlegger
 • Førerkort klasse B
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig
 • Trives med mobil/tablet/PC som arbeidsverktøy, da dette er noe vi bruker aktivt
 • Minimum 5 års erfaring

 

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, din sikkerhet på jobb i høysetet, faglige utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Fordeler med å jobbe i Caverion

Les mer om hvordan det er å jobbe i Caverion her>>

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Øivind Svendsen

Avdelingsleder

913 18 033